Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

SEMINAR O TRAJNOSTNI MOBILNOSTI

CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp, skupaj s partnerji (Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Triglavski narodni park, Turizem Bohinj, Občina Bohinj, Občina Kranjska Gora) izvaja projekt Usmerjanje obiska v Triglavskem narodnem parku – Smer TNP.

V TNP beležimo vedno večje število obiskovalcev. Ti pogosto prihajajo iz območij s trajnostno urejenim prometom in takšno ponudbo v občutljivem alpskem prostoru pričakujejo in cenijo. Individualni promet sploh v poletnih mesecih neprijetno obremenjuje alpske doline in prelaze, onemogoča pristno izkušnjo naše narave in greni vsakdan tudi lokalnemu prebivalstvu.

Turistične delavce občin Triglavskega narodnega parka zato vabimo na seminar o trajnostni mobilnosti, ki bo v četrtek, 18. aprila 2019 ob 17. uri v prostorih Slovenskega planinskega muzeja.

Na njem vam želimo pokazati na različne razvojne priložnosti, ki jih takšen način mobilnosti ponuja za turizem, seveda pa prisluhniti tudi vašim predlogom.

Število mest je omejeno, zato prosimo, da svojo udeležbo najavite vključno ponedeljka, 15. 4. 2019, preko spletnega obrazca :

povezava do spletnega obrazca  (dostopen je tudi na spletni strani CIPRE Slovenija, zavihek Novice).

Kontaktna oseba:

CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp

Katarina Žakelj, katarina.zakelj@cipra.org

Oglejte si tudi