Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačno predavanje: Starši smo otrokovo ogledalo - vzgoja z vzgledom

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2017 vam bo zaposlitveni portal Mojazaposlitev skupaj z strokovnjakinjo za odnose in vzgojo otrok Melito Kuhar predstavila povezavo med lastnimi dejanji in vzgojo otrok. Na brezplačnem aktivnem predavanju bomo raziskali kako pomembno je, da otroke pripravimo na današnji svet in jih pravočasno učimo, da so samostojni. Mlajše generacije so danes drugačne. Pomembno je, da jih že od malega vzgajamo odgovorno in spodbujamo njihovo samostojnost. Posledično so le tako opremljeni s pravimi vrednotami, za odgovoren vstop na trg dela.


Obvezne prijave preko obrazca: https://goo.gl/forms/E15YXMUAjxnUIcnr2

Na portalu mojazaposlitev.si namreč opažamo, da starši prepogosto "intervenirajo" pri iskanju službe za mladostnike (tudi do njihovega 30 leta). Pri delodajalcih s tem naletijo na negativen odziv. Mladostniki so tako neopremljeni in tudi oropani lastnih izkušenj in iznajdljivosti, kar na dolgi rok botruje k neodgovornosti in težkemu spoprijemanju z realnim življenjem. Rešitve za njihovo samostojnost ležijo v zdravi vzgoji z mejami in ljubeznijo.

Melita Kuhar je izkušena strokovnjakinja, diplomirana socialna delavka in univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja. Vodi SVETOVALNICO, v okviru katere svetuje in pomaga posameznikom, parom ter družinam pri vsakodnevnih stresnih situacijah in kako jih reševati.

Melita Kuhar je avtorica mnogih prispevkov v slovenskih tiskanih časopisnih in internetnih medijih in je redna gostja televizijskih ter radijskih oddaj.

Že vrsto let deluje kot uveljavljena avtoriteta pri družinskem in partnerskem svetovanju, kot tudi pri svetovanju na področju urejanja konstruktivnih odnosov v podjetniškem okolju.

Oglejte si tudi