Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-2°C
ČET.
12°C
2°C
Oceni objavo

Vabilo na videokonferenco - Arhitektura Gorenjskih vasi: Bitnje

Vljudno vas vabimo na spletno predstavitev raziskave o prostorski dediščini in idejne zasnove skupnega prostora v vasi Bitnje, ki smo ga arhitekti skupine Odprti krog pripravili v sklopu projekta Arhitektura gorenjskih vasi.

Projekt Arhitektura gorenjskih vasi je namenjen prepoznavanju bogastva prostorske dediščine izbranih naselij, ki nam vsem predstavlja osnovo za nadaljnje kvalitetno nadgrajevanje in izgrajevanje celovitega javnega in zasebnega prostora naselij.

Bogastvo stavbne in prostorske dediščine izbranih krajev smo raziskali in dokumentirali arhitekti, ki smo tudi pripravili idejno zasnovo ureditve skupnih prostorov.
Radi bi vam predstavili prostorsko bogastvo kraja in naš predlog za nadgradnjo ureditve skupnih/javnih prostorov.
Predstavitev je namenjena soočenju z vašimi pogledi in pripombami, ki so bistveni za končno zasnovo, saj bo ta v prvi vrsti vaša.
Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom. Vabljeni, da se nam pridružite
v petek, 20. 11. 2020, ob 18:00, na povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/89477193673
Meeting ID: 894 7719 3673 (Če imate težave z zgornjo povezavo, se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke.)

V primeru tehničnih težav vam bomo na voljo na telefonski številki 031 689 151 (Patrik).

Dogodek je del operacije Arhitektura gorenjskih vasi, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republike Slovenije.

Vljudno vabljeni,

arhitekti skupine Odprti krog

Oglejte si tudi