Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

ČISTILNA AKCIJA - »Prijatelji, očistimo Bohinj!«

Občina Bohinj in Turistično društvo Bohinj tudi v letošnjem letu organizirata spomladansko čistilno akcijo »Prijatelji, očistimo Bohinj!«.

Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite pri naši vsakoletni čistilni akciji, ki se bo odvijala v soboto, 15. aprila 2023.

Zbirna točka za vse udeležence čistilne akcije bo v Danici v Bohinjski Bistrici, kjer bo mogoče od 8. do 11. ure prevzeti vreče za smeti, rokavice ter malico za udeležence akcije. Vreče za smeti in rokavice bo mogoče prevzeti tudi v tednu pred čistilno akcijo na Režijskem obratu Občine Bohinj, vsak dan med 8. in 15. uro.

Točna navodila in potek čistilne akcije bodo tako kot vedno objavljeni na spletni strani Občine Bohinj nekaj dni pred čistilno akcijo skupaj z zemljevidom lokacijami, ki jih pokrivajo posamezna društva.

Pridružite se nam ter s skupnimi močmi odstranimo smeti iz narave ter tako prispevajmo k izboljšanju naravnega stanja občine Bohinj.

ZA LAŽJO ORGANIZACIJO VAS PROSIMO, DA IZPOLNITE OBRAZEC: https://forms.gle/vegVWUnXxE6wik7P6

DO 31. 3. 2023.

Najlepša hvala!

Za več informacij sem na voljo na tel. št. 04 5770 139 (Tina Pavlin) ali na elektronskem naslovu tina.pavlin@obcina.bohinj.si

Vljudno vabljeni v čim večjem številu.

Oglejte si tudi