Logo MojaObčina.si
DANES
6°C
4°C
JUTRI
12°C
6°C
Oceni objavo

OOZ Radovljica izvaja Digi info točko v Bohinju

V ponedeljek, 13. 11. 2023 smo v Bohinjski hiši svetovalci iz Obrtne-obrtno podjetniške zbornice Radovljica pričela z delovanjem Digi info točke. Informacije je obiskovalki že prvi dan nudila svetovalka in ji na razumljiv način svetovala in nudila uporabniško podporo s področja digitalnih javnih storitev. 

Občani Bohinja, vabljeni tudi Vi na obisk in svetovanje v prostore Bohinjske hiše, Mencingerjeva 4, Bohinjska Bistrica v delovnem času točke:

PON in TOR. popoldne od 12:00 – 15:00 ter

SRED, ČET, PET dopoldne od 7:00 – 11:00.

Vsem obiskovalcem bomo omogočili nasvet ali pomoč pri uporabi digitalnih javnih storitev, kot so uporaba elektronske osebne izkaznice in s tem povezane mobilne aplikacije, prijava v elektronske storitve in elektronsko podpisovanje, dostop do informacij o delu državne uprave na portalu gov.si, dostop do elektronskih storitev na portalu eUprava, registracija in prijava v portal SPOT, uporaba storitev eZdravja na portalu zVEM, dostop do e-storitev ZPIZ, uporaba državnega davčnega portala eDavki, dostop do elektronske zemljiške knjige, uporaba elektronskih vinjet na portalu DARS, storitve z zvezi s študijem in štipendijami, storitve MKGP in UVHVVR, portal Volos in drugih.

Vabljeni, da nas obiščete v prostorih Bohinjske hiše.

Oglejte si tudi