Logo MojaObčina.si

Bohinj

JUTRI
23°C
9°C
TOR.
23°C
14°C

Vabilo ustvarjalcem z lesom

V okviru projekta „Uporabimo lokalni les“, ki se izvaja v sklopu aktivnosti projekta LAS Gorenjska košarica (program CLLD, sklad ESRR), vse, ki se ukvarjate z lesom vabimo k sodelovanju. V priloženih razpisih se lahko prijavite k sodelovanju na promocijski razstavi inovativnih izdelkov iz lokalnega lesa ali v projektno aktivnost: razvoj in nadgradnja inovativnih izdelkov iz lokalnega lesa.

 

Sodelovanje na razstavi: izdelki iz lokalnega lesa

V okviru projekta LAS Gorenjska košarica se pripravlja promocijsko prodajna razstava izdelkov iz lokalnega lesa, ki bo na območju projekta v septembru, podprta tudi s spletno promocijsko kampanjo. S strani strokovne komisije izbrani izdelki bodo predstavljeni tudi v posebnem katalogu.

Na razstavo lahko prijavite eksponate, ki so v celoti izdelani iz masivnega lesa, ali pa je les le del izdelka. Prednost bodo imeli izdelki izdelani iz lesa s slovenskim poreklom.

 

Poziv za razvoj in nadgradnjo inovativnih izdelkov iz lesa

Ena od aktivnosti projekta »Uporabimo lokalni les« je tudi pomoč podjetjem, obrtnikom, rokodelcem, oblikovalcem ali ljubiteljskim ustvarjalcem z lesom pri razvoju njihovih izdelkov. 

V ta namen se lahko prijavite na poziv za razvoj in nadgradnjo inovativnih izdelkov iz lesa. 

Strokovna podpora bo zagotovljena s strani arhitekta in oblikovalca. Prednostno bodo obravnavani prijavitelji, ki želijo razviti ali nadgraditi izdelke iz lesa ali izdelke katerih eden od gradnikov je les slovenskega porekla, primerne za opremo in dekoracijo interierja.

Izdelki in prototipi razviti ali nadgrajeni preko aktivnosti projekta Uporabimo lokalni les bodo predstavljeni v katalogu in na promocijsko prodajni razstavi septembra letos. Izbrani izdelki pa bodo krasili interier nastanitvenega objekta.

 

Prijavnice in besedilo razpisa je dostopno na: https://www.bohinj.si/b2b/razpisi/

Za vsa dodatna vprašanja pa nas pokličite na telefon: 040 229 079 (dr. Jana Vilman) ali pišite na bohinjsko@bohinj.si.

 

Se veselimo sodelovanja!

 

Klemen Langus

Direktor, Turizem Bohinj

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi