Logo MojaObčina.si

Bohinj

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
3°C
-8°C

Gledališka predstava Usodna pletna

1517
Organizator: Kulturno-umetniško društvo e-nota Zasip
Vstopnina: 5


V soboto, 1. aprila (to ni hec), ob 20. uri vabljeni v Ljudski dom v Kranjsko Goro na ogled gledališke predstave Usodna pletna v izvedbi Kulturno-umetniškega društva e-nota iz Zasipa, ki je v petek, 24. marca, napolnila Festivalno dvorano Bled.


Mladi gledališčniki se bodo že štirinajstič predstavili z veseloigro avtorjev Lucije in Aljaža Vidic. Nastopajo Andrej Gracelj, Aljaž Vidic, Meta Vodnjov, Gašper Peterman, Ana Berčon, Domen Ivanšek, Urša Bizjak, Lucija Vidic in Mark Džamastagič.

Usodna pletna je veseloigra, ki govori o nesrečni ljubezni med pletnarjevo hčerko Meto in Lovrom iz Gorij. Usoda jima ne dovoli, da se vzameta, zato mora Meta vzeti fanta iz bogate ljubljanske družine. Mlad par se seveda ne ljubi, toda apetiti družin so usmerjeni v posle, zato jima ne preostane drugega. Na poročni dan se s pletno odpravijo na otok, vendar jih vmes ujame nevihta. Strele, valovi in močan veter jih skoraj vržejo v jezero, zato se v navalu čustev in strahu vsak izpove. Nasedejo na otok, kjer jih reši Lovro. Kdo preživi, kdo se poroči in kdo koga ogoljufa? Vse to boste izvedeli na predstavi.

Vljudno vabljeni!

 

Ana B. z ekipo Usodne pletne

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij