Logo MojaObčina.si

Bloke

JUTRI
2°C
-4°C
TOR.
5°C
-8°C

Obudimo spomine na prijaznost, Petra Vladimirov - knjiga EVFORIJA

Organizator: ZAVOD VRABEC BLOKE, ZAVOD ZA OHRANJANJE KULTURNE DEDIŠČINE, IZOBRAŽEVANJE, KULTURO IN POVEZOVANJE
Vstopnina: Vstop prost

Mednarodni dan prijaznosti bomo v Zavodu Vrabec Bloke v sodelovanju z Enoto knjižnice Ivana Čampa Nova vas, obeležili z jesenskim pogovornim večerom z osrednjo gostjo, mag. Petra Vladimirov, vzgojiteljica, univ. dipl. psih. iz Kranja.

Je psihologinja in vzgojiteljica v Vzgojnem zavodu Kranj, ki se je letos z mladimi varovanci že petič peš odpravila na pot od Kranja do Pirana, dolgo 171 kilometrov. V prostem času teče, predvsem daleč in dolgo, tek pa dopolnjuje s turnim smučanjem in potovalnim veslanjem. 

Tretji teden v juliju je postala ime tedna na Radiu Slovenija Val 202, za kar ji izrekamo zapoznele čestitke.

10. 9. 2019 je izšla njena prav posebna knjiga: EVFORIJA - 233 kilometrov Pirenejev ob poti do morja. Srčna zgodba o gibanju in premikanju meja, kjer se dogajanje na gorski ultra-tekaški preizkušnji, ki se jo je avtorica udeležila v paru z Žano Andreevo, prepleta z doganjem na pohodu mladostnikov proti morju. 

Knjiga je na voljo na www.bukla.si/knjigarna/sport-in-zdravje/evforija.html.  Nakup bo seveda možen tudi ta večer na Blokah, s podpisom avtorice, naše tokratne korajžne gostje pogovornega večera, ki ga bo povezovala vodja naše knjižnice, ga. Martina Zakrajšek.

Vljudno vabljeni!

Zavod Vrabec Bloke, Ravne na Blokah 12, 1385 Nova vas
GSM: 051-228-575 (Martina),
E: martina@vrabec-bloke.si Všečkaj objavo

Oglejte si tudi