Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Transforma osebnostna terapija - informacijske urice BREZPLAČNOA

Transformna osebnostna trapija je terapija in psihoanaliza posebne oblike, vendar veliko širša, globlja in bolj učinkovita, kot so metode, ki jih poznate. Ona daje popolnoma novo učno-terapevtsko izkušnjo, ki je še nikoli niste doživeli. (več o tem)


Vse ob svojem času

Določeni terapevtski sistemi, filozofija, religija in druge modrosti so bile dane določenem ljudstvu, v določnem času in prostoru, za njegovo stopnjo duhovne rast in za njegove potrebe.

 
Cilj teh metod je bil, da nas vodijo skozi našo življenjsko šolo vse do izhoda iz "pekla", oz. do “mature”. Ne moremo pa z njimi prestopiti ne meje pekla (npr. v popolnosti izkoriniti bolezni), ne prestopiti v osbnostno in duhovno zrelost in samostojnost. 

 

Številne, danes priljubljene terapevtske in duhovne metode ter metode za “zdravo življenje” so, s pomočjo nevromarketinga v novo obleko preoblečeni stari, že dokazano neučinkoviti terapevtski poskusi ali pa so, sicer ta prave, vendar danes že “zastarele tehnologije”.

 Lahko so pa čiste skropucala, skonstruirane izključno zaradi profita in vodijo človeštvo v uničenje. 

 

Ne ena od njih, tudi če vodi v dobro smer ali vam izboljša trenutno stanje, NE PRESTOPA MEJE, na sploh ne meje zavesti na področju, ki je BISTVENO ZA ČLOVEKA: ZDRAVJE IN DUHOVNA RAST

 

Tudi če neka metoda omogoča ozaveščanje naših “grehov” (saj trpimo zaradi njih), nihče ne pomisli na možnost, da naši grehi na pladnju ne pomenijo konec, temveč šele začetek terapevtske poti transformacije. 

 

TRANSFORMNA OSBNOSTNA TERAPIJA je ena in edina pot ki PRESTOPA mejo pekla in nas dokončno pripelje v suvereno zrelost. 

 Na podlagi česa upam to trditi? 

Ker ta metoda v resnici ni nič drugega, kot Logika v službi človeka in njegovega zdravja in sreče. Samo logično razmišljanje in sklepanje lahko nas pripeljle do zavedanja v tem momentu aktuelnih in ključnih problemov. Ob tem pa natančno implementire modrosti, dane že v narodnih izrekih in tudi v naukih velikih modrecev, pripeljejo do korenite transformacije, ki nas ozdravi.

 

"INFORMACIJSKE URICE"je odprta skupina.

CILJI SO PRIKAZATI:  

-       da obstaja višja kakovost zdravja, kvalitete življenja in duhovne rasti, o kateri niste niti slutili;

 

-       pokazati, v čem je metoda Transformne osebnostne terapije tako zelo posebna, unikatna in neprekosljiva;

 

Danes ni človeka, ki se ne bi trudil “zdravo” živeti in na nek način “delati na sebi” . Zato, če imate dovolj poguma, lahko prediskutiramo dosedanje metode in pravila, ki ste jim sledili. 

Podarite si čas za te brezplačne informativne urice, da bi izvedeli več o metodi, ki vam lahko korenito spremeni življenje na boljše.

 

»Informacijske urice« niso predavanje, temveč klepet – vaša vprašanja – moji odgovori! 

Srečanja bodo enkrat na mesec (predvidoma drugi torek v mesecu). Na njih bi bilo omogočeno vsem, ki želijo izvedeti več o kontraverzni, revolucionarni Transformni osebnosti terapiji, dobiti željene inforamcije zastonj. 

Dolžina srečanja je odvisna od števila in od interesa sodelujočih, največ pa 3 ure.

Prvo srečanje bo 12. Februarja ob 17 uri, verjetno na naslovu: Grajska c. 41. Bled.

Zaradi organizacije prostora, prosim, da se prijavite najkasneje do 11 feb. do 10,00 na telefon 040 36 09 36 ali na mail: kornelija.pt@gmail.com
O dokončnem mestu srečanja boste še obveščeni.

Naslednje srečanje bo 12. Marca ob 17 uri. Prijave do 11. marca do 10,00

 

 

Oglejte si tudi