Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Zasip na Planet TV

Ob kulturnem prazniku smo bili v Zasipu vsak po svoje aktivni in si prizadevali narediti dan kar se da »prešeren«. Proslava je bila pod taktirko našega Petra in ob domačih recitatorjih vseh generacij, zborov LIP Bled in Canticum Novum zelo lepo obiskana. 

 

V nedeljskem dnevu smo »prešernost« nadgradili z udeležbo v oddaji »Pri črnem Petru« na Planet TV. Triurno druženje, namenjeno izključno našemu društvu,  polno smeha, plesa,  z glasbenimi gosti, je minilo res prehitro. Z novimi vtisi, novo izkušnjo z ustvarjalci oddaje izza zakulisja v studiu, ki ga sicer ob gledanju oddaje na TV ne moremo doživeti. Vsak gost iz naše druščine je na svoj način prispeval k izrednemu vzdušju in seveda naša mlada generacija, zbor Canticum Novum, je bila še kot češnjica na bogato okrašeni torti. Hvala vsem in vsakemu posebej, vozniku Mihu za prijetno vožnjo, Stanki, ki jo je dodatno popestrila in seveda gostitelju Planet TV za vse gostoljubje. Oddajo »Pri črnem Petru« si boste lahko ogledali na Planet TV 6. marca ob 20. uri!

 

To je bil le uvod v celoletna praznovanja ob naši 95-letnici delovanja društva v Zasipu. Nadaljujemo s praznovanjem 8. marca, ki ga bomo obeležili s proslavo v našem domu, druženjem in pogostitvijo za vse žene. 14. marca  vabljeni na revijo pevskih zborov v baročno dvorano v Radovljici, kjer bosta nastopali obe naši skupini, LIP Bled in Canticum Novum. 

 

Predsednica KUD Zasip, Dragica Marta Sternad Kenda

Oglejte si tudi