Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Sprejem odličnih učencev Osnovne šole prof.dr. Josipa Plemlja Bled

V sredo, 19. junija 2019,  je župan Janez Fajfar v prostorih Občine Bled sprejel učence, ki so  v vseh razredih osnovne šole dosegli odlične ocene in dosežke.

V šolskem letu 2018/2019 je 9. razred Osnovne šole prof.dr. Josipa Plemlja zaključilo 14 učencev, ki so  v vseh razredih osnovne šole dosegli odlične ocene in dosežke. To so:  Jan Čelesnik, Klara Podlipnik, Jakob Burja, Matej Kos, Jure Pavlič, Ana Žvan, Jernej Frelih, Urška Končar, Zala Lebar, Tamara Jelušič, Nina Nadj, Žan Ambrožič, Nika Ulčar in Vito Grilc.

 

Župan jim je čestital ter jim podaril knjižno nagrado in sezonsko vstopnico za Grajsko kopališče.

Skupaj z ravnateljico Osnovne šole prof. dr. J. Plemlja so nazdravili k uspešni poti pri nadaljnjem šolanju in nasploh v življenju.  Župan je v kratkem nagovoru učencem  dejal, da je človekova izobrazba zelo  dobrodošla pri službeni karieri, vendar pa je še bolj  pomembna njegova notranja odličnost, ki se kaže v odnosu do drugih ljudi.  Pomagajmo ljudem, ker nikoli ne vemo, kdaj bomo tudi mi potrebovali pomoč. Zelo važno je, da imamo prijatelje, na katere se lahko zanesemo. Želja  vseh je, da  se  perspektivni mladi ljudje vračajo  nazaj v blejsko občino. Poudaril je  še, da je za nas še večja odgovornost, ker izhajamo iz tako lepega kraja.

 

Neja Gašperšič

           

Oglejte si tudi