Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
6°C
-4°C
JUTRI
7°C
-4°C

Povej občini

Povej občini
Si opazil v tvojem lokalnem okolju kakšen problem ali težavo? Ne veš kako se lotiti reševanja? Ne veš na koga se obrniti, kdo bi ti lahko pomagal pri reševanju tega problema? Bi rad odgovorne opozoril na ta problem? Napiši tukaj.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Robert Erjavec 15. 03. 2013

Spoštovani! Zanima me, kdaj bo predvidoma objavljen razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v občini Bled.

Romana Purkart 25. 03. 2013

Aprila bo na spletni strani občine Bled.

Mirko Vovk 15. 03. 2013

Prispevek k EP v kegljanju na ledu. G.Purkart vaš članek o kegljanju na Bledu me je zelo razveselil. Rad pa bi k vašimi podatki še nekaj dodal. Leta 1953 sem bil soustanivitelj KK Bled in sem še editini živeči. Prvo mednarodno tekmovanje,ki sem se ga udeležil z bleskim moštvom je bilo že sledeče leto 1954 v Avstriji v Sv.Martinu na Koroškem.Od takrat naprej so ekipe blejskega KK redno nastopala na vseh prvenstvih.Večkrat smo bili prvaki Jugosllavije in kasneje Slovenije.Osebno sem z mojo ekipo nastopiil 18 krat na Evropskih prvenstvih po vsej Evropi. Član naše ekipe Ivan Piber je med posamezniki v zbijanju in bližanju postal Prvak Evrope. Tudi moštveno smo bili dostikrat v ospredju. Zelo sem vesel,da je kegljanje na ledu vse bolj popularno.Škoda,da naše jezero ni več tisto kot nekoč.Veliko tekmovanj smo izpeljali na debelem ledu. Lep pozdrav. Mirko Vovk Čast.preds. Golfzveze SLO

Romana Purkart 25. 03. 2013

Hvala lepa!!! Lep dan vam želim!

Janez Ritoliznik 15. 08. 2014

Smo na višku turistične sezone. Sprehajalci še bolj pa kopalci pa ob obali jezera gledajo drevesa,ki vvodi ležijo že pol leta. Ali res v tej Sloveniji ni možno nič storiti ? Očitno ni zakona ali podzakonskega akta,ki občini omogoča, da drevesa umakne na račun lastnika, če ta v določenemu roku tega ne stori sam. Ne mi govorit, da stroškov odstanjevanja nihče ne povrne. Naj gredo pa lastniki za nekaj časa na "koristno delo" ! lp razočarani Slovenec,ki je 20 letposlušal, da je Slovenija mala Švica (res bomo morali še dobro švicati, dabomo preživeli)

Sabina S. 17. 04. 2015

Zadnjič na sprehodu okoli jezera sem zapazila, da ste zelo kužkom neprijazna občina. Nikjer nisem zapazila niti enega koša za pasje odpadke. Želite torej, da psi, tako kot blejski konji puščajo svoje iztrebke vsepovsod?

Dani Burnik 11. 02. 2018

Kot sobodajalec izven Bleda (Žirovnica) svetujem gostom obisk zanimivosti, kjer ni tolikšne gužve. Tisti, ki so se odločili za obisk jame pod Babjim zobom so bili navdušeni, pripombe so bile samo glede komunikacije z odgovornimi glede vstopa. Enako so bili navdušeni po obisku Brja in vrtičkarjev na Lipju, le poti do tja so kritizirali kot bedne, deloma tudi nevarne. Sicer pa vse pohvale odgovornim za pripravo strategije. Lep pozdrav Dani Burnik