Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Sloveniji prestižna nagrada na turistični borzi ITB Berlin

Bled - Slovenija je prejemnica prestižnega priznanja Sustainable Destinations 2018 Top 100 v kategoriji Best of the Planet – Best of Europe in s tem ena od šestih najboljših destinacij na svetu in najboljša v Evropi. STO je slavila tudi z dvema nagradama The Golden City Gate, za odličnost na področju promocijsko-komunikacijskih orodij. 

Za najboljše v okviru nagrade Sustainable Destinations 2018 Top 100 v kategoriji Best of the Planet – Best of Europe so razglasili destinacije, ki v Zeleni shemi slovenskega turizma nosijo znak Slovenia Green Destination, ter Ljubljano in Podčetrtek kot zlati zeleni destinaciji. Slovenska turistična organizacija, ki je razvila Zeleno shemo slovenskega turizma in jo vodi, je na globalni turistični borzi ITB Berlin slavila še z dvema priznanjema za odličnost na področju promocijsko-komunikacijskih orodij. Tako za promocijski video Feel Pure Love kot publikacijo Doživetja kulture je v okviru nagrad The Golden City Gate prejela drugo mesto, so sporočili iz Slovenske turistične organizacije.

 

Tudi destinacija Bled postaja del Zelene sheme slovenskega turizma. Destinacija je izpolnila zahtevna merila na posebni platformi Slovenia Green, rezultati bodo znani že kmalu, pričakujemo da v prihodnjih dneh.

 

Oglejte si tudi