Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
23°C
8°C
JUTRI
22°C
9°C
Deli
4085

PONOVNI ŽIV ŽAV V VRTCU BLED

Veseli, radostni otroci in zadovoljni starši so bili prvi vtisi po ponovnem odprtju vrtca, ki je bil zaradi razglašene epidemije zaprt dva meseca.

Vsi smo prišli z veliko pozitivne energije. Ko opazujemo otroke, se zdi, kot da bi še včeraj bili tu. Verjamemo, da otrokom poznan prostor in poznani strokovni delavci v največji meri vlivajo varnost in dobro počutje. Pripravili smo jim prijetna doživetja, bili veliko zunaj, kar bo naše vodilo tudi v prihodnosti. Prav je, da se otroci vračajo v 'njihov raj', kjer je poskrbljeno za vse otrokove tako biološke, higienske kot psihološke in vzgojno-izobraževalne potrebe.

 

Dodajam še izjavo sodelavke ob koncu prvega dne ponovnega delovanja: ''Sem šla domov in pred vrtcem, na parkirišču opazovala starše, kako so (še bolj) hvaležni, da je vrtec ponovno odprt. Otroci so bili veseli in razposajeni, kar jim je potrdilo, da se v vrtcu res dobro počutijo. Nekaj staršev je iskreno priznalo ''končno''. Mislim, da je za nami res en poseben, lep dan.''

 

Prilagamo nekaj slikovnega utripa in držimo pesti za lepo vreme v nadaljevanju.

 

 

Obveščamo, da je v času med 18. 5. in 31. 5. 2020 vrtec odprt med 6. in 16.30 uro, enota Bohinjska Bela pa od 6.30 do 15.30.

Ob tem starše naprošamo, da se, kolikor le morejo, držijo terminov otrokove prisotnosti, ki so jo napovedali SD njihovega oddelka, saj ima znotraj vrtca vsak oddelek svoj 'delovni čas'.

 

 

Obveščamo vas tudi, da svojo namero o vključitvi otroka lahko podate tudi za naslednji teden in sicer do tega četrtka do 12. ure. Prijavo otroka sporočite strokovni delavki/-cu na e-naslov. Prosimo, da ob prijavi navedete, od kdaj do kdaj bo otrok v vrtcu. 

Otrok mora biti za vključitev v vrtec vedno v naprej najavljen/prijavljen.

 

Starši morate pred ponovnim vstopom otroka v vrtec podati IZJAVO (glej aktualna obvestila). 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, sodelovanje in se hkrati veselimo ponovnega srečanja z vami in otroki.

                                                                                        Za Vrtec Bled, Helena Ule, ravnateljica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi