Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

PODELJENA PRIZNANJA V AKCIJI MOJA DEŽELA LEPA IN GOSTOLJUBNA

Turistično društvo Bled in je tudi letos pred novoletnimi prazniki podlilo priznanja v akciji Moja dežela lepa in gostoljubna, ki je potekala poleti in tudi priznanja za najlepše praznične okrasitve v decembru.

Pri tem se nam je pridružilo tudi Turistično društvo Bohinjska Bela, ki je podelilo priznanja svojim nagrajencem.

Tokrat smo priznanja podelili v kategorijah najlepše urejena hiša, balkon, javna ustanova in penzion.

Priznanja za lepo urejene hiše za leto 2019 so prejeli, na Bledu: družina Čuk z Gozdarske ulice, Bojan Turk s Čopove, Rakuš in Lap s Kumerdejeve, Kobilica in Vampelj z Rožne ulice, Pobegajlo z Gregorčičeve, Špilak z Mladinske, Ulčar s Trubarjeve, Potočnik z Riklijeve, Rauh-Ferjan z Jermanke, Rostohar s Cankarjeve, Knific z Jelovške, Zinka Šimnic s Selske ceste, Pretnar in Skrinjar s Triglavske ceste, Cilj s Kolodvorske , Mulej, Pogačnik, Mohorič, Kovač, Urbančič, Petek, Zupan z Valvasorjeve, Slivnik z Župančičeve ceste in Učakar_Ulčar z Rečiške. Priznanje za najlepši balkon je prejela Renata Pernuš, za najlepše urejeno javno ustanovo Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled in za najlepše urejen penzion – penzion Kaps in Alp penzion.

Na Bohinjski Beli so priznanje prejele Štefka Ropret, Vida Žarn, Marija Strgar, Darja Pogačar in Ida Jamar.

Priznanje za poseben prispevek k urejenosti Bleda je Turistično društvo Bled podelilo dr. Janu Bizjaku z Infrastrukture Bled, ki se je v svojem nagovoru zahvalil in poudaril tudi pomen takšnih akcij in sodelovanja prebivalcev v njih. Ni pa pozabil tudi na ekipo svojih sodelavcev, ki se skupaj trudijo za lepši Bled, ki bo v ponos nam, prebivalcem in našim gostom.

Priznanja za najlepše praznične okrasitve so prejeli Hoteli Bled, Hotel Astoria in Hotel Ribno, med zasebnimi hišami pa družina Turel z Mlinske ceste, družina Kobilica z Rožne ulice in družina Pretnar s Triglavske.

Hvala vsem, ki se trudite za urejenost vaših domov in okolice, saj je vsaka hiša ogledalo kraja, ki ga leto za letom obišče več gostov in katerega podobe »letijo« po celem svetu. Želimo si, da bi nam bile le v ponos.

Oglejte si tudi