Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
20°C
14°C
JUTRI
16°C
9°C
6754

Val odmevnih objav o Sloveniji v britanskih medijih

Potem, ko je prejšnji teden britanska vlada Slovenijo uvrstila na seznam držav, v katere lahko Britanci potujejo brez karantene ob povratku na Otok, smo lahko v tem tednu zasledili val odmevnih objav o Sloveniji kot turistični destinaciji v britanskih medijih.

(https://www.wanderlust.co.uk/content/where-can-you-travel-in-europe-this-summer/)

Kort so sporočili iz Slovenske turistične organizacije, prispevki govorijo o Sloveniji kot eni izmed petih čudovitih evropskih držav, ki jih je vredno obiskati to poletje 

Dva prispevka o Sloveniji je objavil tudi The Telegraph, medij, katerega spletna različica mesečno doseže več kot 33 milijonov bralcev. Avtor prvega prispevka o Sloveniji je novinar Robin McKelvie, velik poznavalec in ljubitelj Slovenije. V prispevku tokrat izpostavlja najboljših deset restavracij na Bledu. Avtor drugega prispevka je Ben Ross, ki v prispevku z naslovom A journey back in time through one of Europe's most tranquil corners opiše, zakaj je v Sloveniji tako lahko najti mir.

Novinarka Helen Coffey pa je ta teden objavila prispevek v časniku Independent - mesečno digitalno različico bere več kot 51 milijonov bralcev. V prispevku je izpostavlja, da je obisk Vipavske doline nujen za vsakogar, ki obišče Slovenijo. 

 

Britanci so bili sicer lani z več kot 110.000 nočitvami na 2. mestu na Bledu. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi