Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Učinkovito spletno komuniciranje

Občina Bled je 30. 1. 2023 v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled organizirala delavnico Učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij preko medijskega portala MojaObčina.si. Delavnice, ki je potekala v dveh terminih, se je udeležilo več kot 20 občanov, ki si želijo pridružiti lokalni skupnosti MojaObčina.si Bled in tako ostale obveščati o njihovem delovanju ter drugem zanimivem dogajanju v občini.

Na delavnici so spoznali, kako lahko društva in druge lokalne organizacije preko povezovanja na portalu MojaObčina.si učinkovito komunicirajo in predstavijo svojo dejavnost ostalim občankam in občanom Bleda z okolico, kar od njih zahtevajo tudi določeni javni razpisi. Po kratki predstavitvi so udeleženci tudi sami  uspešno dodali dogodke in novice, ki si jih že lahko ogledate na www.mojaobcina.si/bled. Njihove vsebine so bile nato objavljene tudi na Facebook strani Občina Bled, spletni strani www.e-bled.si, konec tedna pa bodo vključene tudi v tedenske e-novice občine.

Delavnica je potekala v odličnem vzdušju, udeleženci pa so znanje hitro osvojili. Pridobljeno znanje jim bo pomagalo do večje prepoznavnosti njihove organizacije, povečanju obiska njihove spletne strani in/ali povečanju članstva ter boljšega stika s člani, oboževalci in navsezadnje z občani.

Portal MojaObčina.si Bled spremlja mesečno v povprečju že več kot 16.000 ljudi, kar je odlična priložnost za vse, ki si želite z vašimi objavami doseči čim več ljudi! Če ste delavnico zamudili, spremljajte MojaObčina.si Bled, mogoče v prihodnje ponovno razpišemo podobno delavnico.

Vsem udeležencem želimo veliko uspeha pri objavljanju novic o zanimivem dogajanju v občini Bled. Naj vaš glas seže dlje od članov vaše organizacije!

Oglejte si tudi