Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
8°C
Oceni objavo

Tokio doma – z Valom 202 po Sloveniji – tudi na Bled!

Tokio doma – z Valom 202 po Sloveniji – tudi na Bled!

Ker slovenski navijači športnih junakov ne boste mogli spremljati v Tokiu, bomo na Valu 202 olimpijsko razpoloženje raznesli po Sloveniji. Med poslušalce se odpravljamo s terenskim studiem in navijaškim središčem.

V družbi prijateljev boste lahko v živo spremljali in na velikem zaslonu gledali uspehe slovenskih športnikov. Ob pomoči izkušenih radijcev se boste lahko preizkusili v vlogi športnega reporterja, v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pa tudi v različnih športih, od namiznega tenisa do juda. Z vprašanji gostom boste pomagali ustvarjati radijski program, poskrbljeno bo za koncerte lokalnih glasbenikov, po vrnitvi iz Tokia v domovino pa boste na posameznih lokacijah predvidoma srečali tudi slovenske junake.

Terenski del programa bo med olimpijskimi igrami oddajal vsak dan med 10.00 in 15.30, ob nedeljah do 18.30. Vseh 16 dni bosta voditelja Aleš Smrekar in Uroš Volk ob pomoči ekipe novinarjev Vala 202. S celotno ponudbo dejavnosti se bomo med 24. in 26. 7. ustavili na Bledu, 27. in 28. 7. v Zagorju ob Savi, 29. in 30. 7. v Hrastniku, med 31. 7. in 2. 8. nas boste našli na Ptuju, med 3. in 5. 8. v Ljubljani in za konec med 6. in 8. 8. še v Izoli.

Olimpijski del programa bomo vsak dan začeli zgodaj zjutraj. Reporterji Boštjan Reberšak, Anja Hlača Ferjančič, Igor Tominec, Franci Pavšer, Dare Rupar, Marko Cirman in Tomaž Langerholz bodo na prizoriščih spremljali nastope slovenskih športnikov in poskrbeli za nepozabne radijske prenose.

Športno dogajanje bomo na Valu 202 vsebinsko nadgrajevali s poudarjanjem slovenskih turističnih lokacij in zgodb turističnih delavcev.

Val 202

 

Oglejte si tudi