Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Trening atletike na stadionu in v dvorani - Ljubljana

Atletsko društvo Bled je bilo ustanovljeno leta 2006, kar pomeni, da smo vpisani v atletsko panožno zvezo že 14 let. V temu dokaj dolgem obdobju smo ekipa trenerjev in vodstvo društva s trudom in pravilnim delom poskrbeli, da se je atletika – osnova vsega športnega življenja, ohranila. Preživela je v času poplave vseh mogočih vadb in ob pomankanju volje do osnovnega gibanja. 

 

Velik doprinos je atletska steza, ki je osnova za dobro vadbo, za prirejanje tekmovanj in vsega kar sodi zraven. Kot vsako leto smo tudi letos že organizirali občni zbor, obisk je bil zadovoljivo velik . To veseli in je skupaj z rezultati pokazatelj, da smo na dobri poti ohranitve te športne panoge na Bledu. 

 

Treningi v zimskem času potekajo zunaj, saj imamo letos imamo srečo z vremenom, v OŠ. Bled in organizirano nekje  4x v mesecu  v atletski dvorani v Ljubljani . Brez slednje delo skoraj ni mogoče.

 

Atletom gre za njihovo prizadevnost, delo in rezultate vsa pohvala!  AD Bled bo v aprilu in septembru  ponovno organiziral atletski tekmovanji , kar je majhen del urnika vseh tekmovanj v letu. Za delo in prizadevnost trenerjev in atletov ni skrbi. 

Vabljni v AD Bled!

Oglejte si tudi