Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

PODELILI SMO PRIZNANJA V AKCIJI MOJA DEŽELA LEPA IN GOSOTLJUBNA 2021

Turistično društvo Bled je tudi v letu 2021 v poletnem času izvedlo akcijo Moja dežela lepa in gostoljubna, v okviru katere pa si je komisija v začetku decembra ogledala tudi praznične okrasitve na Bledu.  Prav tako je svoje delo v poletnem času opravila tudi komisija Turističnega društva Bohinjska Bela.

Priznanja smo zaradi slabšanja epidemične situacije »podelili« po pošti in sicer za najlepše urejene hiše, balkon, kmetijo in penzion. Na Bledu so jih prejeli: družine Ulčar s Trubarjeve, Lap s Kumerdejeve, Kerčmar in Kobilica z Rožne, Čuk z Gozdarske, Lah z Gregorčičeve, Oražem z Ribenske, Gros s Cankarjeve, Legat Na Jasi, Žerovc z Mlinske, Potočnik z Riklijeve, Umyarov s Partizanske, Šolar s Sebenjske, Rauh – Ferjan z Jermanke, Šlibar z Aljaževe, Pretnar s Triglavske, Pogačnik, Zupan, Kovač in Petek z Valvazorjeve, Potočnik z Grajske ceste ter Bojan Turk s Čopove in Toni Vidic s Prežihove. Priznanje za najlepši balkon je prejela Pavlina Drol z Alpske ceste, priznanje za najlepše urejeno kmetijo družina Pazlar z Mlinske ceste, Penzion Kaps pa je prejel priznanje za najlepše urejen penzion.

Na Bohinjski Beli so priznanja prejeli družine Durmishi in Pintar ter Katja Stušek, Tereza Stojan in Draga Koblar.

Priznanja za najlepšo praznično okrasitev so prejele družine Kobilica z Rožne ulice, Mežan s Prešernove in Turel z Mlinske ceste.

Ob tem velja zahvala vsem za celoletno delo in skrb za urejenost hiš in okolice, saj je prav vsaka hiša, vsak balkon in vrt ogledalo Bleda, ki ga vsako leto obišče na tisoče gostov, ki njegove podobe ponesejo po celem svetu.

Tekst in foto: Vanja Piber

Oglejte si tudi