Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

OTVORITEV MALONOGOMETNEGA IGRIŠČA Z UMETNO TRAVO V ŠP BLEDEC

V soboto, 18.6., je bilo veselo v Športnem parku Bledec na Bledu. Župan Bleda Janez Fajfar in predsednik Nogometnega Kluba Bled Miran Vovk sta ob prisotnosti številnih mladih nogometašev tudi uradno otvorila prenovljeno malonogometno igrišče z umetno travo. Prenovljena oziroma zamenjana je celotna igralna površina, umetna trava je vrhunske kakovosti in je prijazna zdravju malih nogometašev. Obnovili smo tudi ograjo, nogometna vrata in varovalne mreže okoli igrišča. Nova pridobitev je tudi zalivalni sistem na pomožnem igrišču z naravno travo. Investicijo sta skupno realizirala Občina Bled in NK Bled. Zelo si želimo še več športnih objektov v naši prelepi občini.

Igrišče je prvenstveno namenjeno nogometašem blejskega kluba, ob predhodni najavi pri upravniku ŠP pa jo lahko koristijo tudi druge organizirane skupine iz blejske občine.

Veselje otrok je bilo nepopisno, njihovi nasmejani obrazi ob prvih zadetkih so nam bili največja nagrada. V nadaljevanju popoldneva so se otroci in starši tudi okrepčali in tako zaključili zelo uspešno nogometno sezono.

Vsem ki nam pri delu pomagate, vsem staršem, navijačem, sponzorjem in Občini Bled se seveda najlepše zahvaljujemo.

Morda se tudi vi odločite in se nam z vašim otrokom pridružite (že od starosti štirih let). Vse informacije za poizkusni vpis dobite na emailu: mir.vovk@gmail.com  

Miran Vovk, predsednik NK Bled

Oglejte si tudi