Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
23°C
11°C
JUTRI
24°C
3°C
8141

Infrastruktura začasno ukinja uradne ure

Iz javnega podjetja Infrastruktura Bled so sporočili, da od ponedeljka, 24. 01. 2022 dalje zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja koronavirusa (Covid-19), začasno ukinjajo uradne ure za stranke, zaprta bo tudi blagajna.

Poravnavo računov lahko stranke opravijo na banki, pošti, bankomatu, spletni banki oziroma si uredijo plačilo preko trajnika.

Kupone za odvoz kosovnih odpadkov, zelenega vrtnega odpada lahko oddajo po pošti, v nabiralnik pred vhodnimi vrati upravne stavbe ali odvoz naročijo na e-naslov: info@ibled.si.

Zbirni center je odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 19. ure, sobota, od 8. do 12. ure, nedelja in prazniki zaprto.

Velja pa poseben režim vstopanja v zbirni center in oddaje odpadkov. Vstop bo mogoč posameznim uporabnikom, hkrati največ 3 vozilom. Uporabnik je dolžan vse pripeljane odpadke samostojno razvrstiti v ustrezne zabojnike, pri čemer mu delavec na zbirnem centru po potrebi pomaga z navodili za pravilno ločevanje. Zaradi lažje in hitrejše oddaje uporabnikom svetujejo, da v zbirni center pripeljejo samo že sortirane odpadke. V kolikor uporabnik pripeljanih odpadkov ne razvrsti, se mu pripeljana količina obračuna na mesečni položnici, in sicer kot mešani komunalni odpadki.

Za informacije so na voljo različni komunikacijski kanali:

  • elektronsko pošto: info@ibled.si,
  • nas pokličete na številko 04 5780 512 ali 5780 535,
  • poiščete informacije na naši spletni strani: www.ibled.si .

 

Ukrepi veljajo do preklica. 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi