Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
28°C
11°C
JUTRI
28°C
11°C
8141

Blejski odličnjaki

Ob koncu šolskega leta  je župan Janez Fajfar v prostorih Občine Bled sprejel učence, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje v občini Bled in  so v vseh letih  osnovnega šolanja dosegli odličen uspeh.  V letošnji generaciji je bilo v Osnovni šoli prof. dr. Josipa Plemlja 11 učenk in učencev,  ki so v celem obdobju osnovnega šolanja dosegli odlične rezultate.

Učenke in učenci, ki so v šolskem letu 2021/2022  iz Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja zaključili šolanje z odličnim uspehom,  so: 

 

LUKA BAVDAŽ, MATEJ KAVČIČ, MATIJA LEBAR, NEŽA MULEC FERJAN,  MATIJA PRETNAR,  ARIAN TRINAJSTIĆ, ALJAŽ AMBROŽIČ, ZOJA BERCE, DANAJA BERTONCELJ, ANA JAN, in DANA JARKOVIČ        

 

V kratkem pozdravnem nagovoru je župan  dejal,  da je zelo pomembno, da je človek uspešen v svoji karieri skozi rezultate, ki jih dosega. Prav tako pa je zelo pomembna  človekova notranja odličnost, ki se kaže v odnosu do drugih ljudi.Kjerkoli že bodo, naj bodo ponosni na to, da so doma v blejski občini in naj bodo odprti ter  tolerantni do vseh drugih.   

Skupaj z ravnateljico Osnovne šole prof. dr. J. Plemlja sta jim zaželela  uspešno pot pri nadaljnjem šolanju in nasploh v življenju.  Želja  vseh je, da  se   mladi  vračajo  nazaj domov v blejsko občino in s svojim znanjem ter aktivnostmi prispevajo k razvoju turizma in gospodarstva celotnega Bleda z okolico.  Župan je učencem in učenkam še predstavil kratko zgodovino Vile Zora, v kateri se nahaja občinska uprava Občine Bled.

 

Župan jim je čestital ter jim podaril knjižno nagrado in sezonsko vstopnico za Grajsko kopališče.

 

 

Neja Gašperič, Občina Bled

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi