Logo MojaObčina.si
DANES
6°C
4°C
JUTRI
12°C
6°C
Oceni objavo

Kreativno druženje mladih na Bledu

Kulturno-umetniško društvo Kamot je v sodelovanju z Občino Bled in Razvojno agencijo Ragor začelo z izvajanjem projekta Kreativa izziva že spomladi. 

Zavedamo se, kako pomembno je, da so mladostniki vključeni v celoten proces ustvarjanja. Zato smo se odločili, da bomo gledališko predstavo gradili na način, ki bo za mlade predstavljala izziv in jih motivirala.

Mentorja Aljaž Vidic in Žan Anderle z mladostniki raziskujeta nove moderne namizne igre in jih s tem spodbujata k razvoju socialnih veščin sodelovanja ter strateškega razmišljanja. Meta Vodnjov in Katja Ropret Perne pa mladostnikom predajata kreativne in improvizacijske prvine ter jih spodbujata h kreativnemu razmišljanju. Veselimo se zaključne produkcije, ki bo postavljena na oder konec meseca oktobra.
Uresničitev projekta je rezultat sodelovanja ter povezovanja med lokalnimi organizacijami in občino. Skupaj ustvarjamo prostor, kjer se mladi lahko izražajo in razvijajo svoje talente ter vplivajo na kulturno dogajanje v našem okolju.


NA MLADINI SVET STOJI
V Kulturno-umetniškem društvu Kamot smo s septembrom začeli z vajami otroške dramske sekcije Navihančkov in otroške in mladinske gledališke skupine. Navihančki so veselo zaplesali v novo sezono in komaj čakajo, da zaplešejo in se podružijo ob glasbi in spoznavanju gledališča. Če bi se nam radi pridružili, vas bomo veseli. Otroška in mladinska skupina za svoje vrstnike in za vse tiste, ki jih ni strah noči, pripravljata zanimivo zgodbo na 31. oktobra, ko se v gozdu dogajajo čudne reči. Vabljeni na naš FB-profil KUD Kamot, kjer lahko spremljate naše dejavnosti.

Vsi tisti, ki bi se nam radi pridružili in vas zanima kako, nam lahko pišete na kudkamot@gmail.com. Naj živi kultura mladih!
Meta Vodnjov

Oglejte si tudi