Logo MojaObčina.si
DANES
6°C
4°C
JUTRI
12°C
6°C
Oceni objavo

Komaj smo čakali, da bomo šolarji postali

Ribenska šola je v septembru ponovna zaživela v otroškem vrvežu. V šolo so se vrnili učenci, še najbolj pa smo veseli prvošolčkov, ki so prvič prestopili šolski prag.

Na prvi šolski dan jih je skupaj s starši pred šolo počakala njihova učiteljica Anja Gluhar, v učilnici pa jih je pričakala sinička Marička, ki bo skupaj z njimi usvajala znanje in se veselila odmorov za igro. Nagovorila sta nas naša nova ravnateljica Tanja Műller in podžupan Iztok Pesrl, ki sta učencem vlila poguma za nov začetek. Drugošolci pa so z učiteljico Alenko Čeh pripravili dramsko igrico o pikapolonici, ki se želi naučiti prešteti svoje pike. Da želodčki niso bili prazni, so se prvošolci za zaključek tudi okrepčali v jedilnici in se že začeli spoznavati in sklepati nova prijateljstva.

Ob začetku šolskega leta smo se vsi razveselili novega prenosnega ojačevalca zvoka. Zahvaljujemo se KS za pridobitev, ki nam bo v pomoč na različnih prireditvah in dogodkih na prostem.
Prav tako nas je ob začetku novega šolskega leta presenetilo na novo asfaltirano šolsko dvorišče, dovoz do šole in cesta pred šolo. Na šolski stavbi je bila izvedena hidroizolacija še na severni in zahodni strani.

Sedaj pa se podajamo novim dogodivščinam naproti, ki nam bodo ponudile nova znanja in nepozabne spomine na šolske dni.

Učiteljice POŠ Ribno

Oglejte si tudi