Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
14°C
-1°C
Oceni objavo

Indijski film JAL

Sredin večer 12. aprila ob 19. uri v Infocentru prinaša filmski večer.  Na ogled bo projekcija indijskega filma JAL (Voda), v organizaciji Občine Bled, v sodelovanju z Indijsko ambasado v Sloveniji,  film je opremljen z angleškimi podnapisi

Vabljeni na brezplačno projekcijo indijskega filma Jal (Voda). Filmski večer pripravljamo v sodelovanju z Občino Bled in Indijskim veleposlaništvom v Sloveniji. Film je podnaslovljen z angleškimi podnapisi.

Jal (Voda) je indijski film režiserja Girish-a Malik-a, posnet leta 2013, ki se dogaja v pokrajini Rann of Kutch na zahodu Indije. Je prejemnik več indijskih in mednarodnih filmskih nagrad.

Pripoveduje zgodbo mladega moškega Bakka (Purab Kohli), ki ima poseben dar in zna najti vodo v puščavi. S pomanjkanjem vode v ozadju film pripoveduje kompleksno in intrigantno zgodbo o ljubezni, odnosih, sovražnosti, prevari in okoliščinah, ki na površje privedejo temno stran človeškega karakterja. »Voda« je energična akcijska drama s šokantnim vrhuncem. Posnet je z epsko širino in je vizualna poslastica, saj prikazuje pokrajino Rann of Kutch kot še ni bila ujeta v kamero.

Režija: Girish Malik

Produkcija: Oneworld Films Pvt. Ltd.

Scenarij: Girish Malik, Rakesh Mishra

Glasba : Sonu Nigam, Bickram Ghosh

Fotografija: Sunita Radia

Igrajo: Purab Kohli, Tannishtha Chatterjee, Kirti Kulhari, Yashpal Sharma, Mukul Dev, Saidah Jules

 

Ogled filma je brezplačen!

Film je opremljen z angleškimi podnapisi.

Oglejte si tudi