Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Vrtec Bled se v torek odpira za vse otroke, starši naj prihod otrok najavijo!

Spoštovani starši otrok Vrtca Bled, vrtec Bled se v torek, 26. 1. 2021, ponovno odpira za vse otroke. Obvestilo o NAČINU PRIJAVE otrok vam bomo danes (petek) poslali po elektronskih poteh (strokovni delavec vašega otroka ter spletna stran vrtca). Na osnovi prijav bo oblikovan poslovni čas vrtca, ki bo znotraj enote vezan na posamezno skupino – 'mehurček'.

 

Prosimo vse starše, da ste pri prihodih v vrtec odgovorni in pripeljete ZDRAVE OTROKE in ste zdravi tudi vi. Naša prizadevanja za ponovno odprtje so bila res velika, zato je pomembno, da vsi skupaj skrbimo za odgovorna ravnanja za preprečevanje širjenja virusa. Tudi mi v kolektivu se bomo potrudili zanje in se hitro odzivali na vse spremembe in pojave.

 

Prav je, da se odgovornih ravnanj še naprej držimo tudi v prostem času ter tako dokažemo, da skupaj zmoremo premagati tudi tako težke čase kot je epidemija.

Veselimo se prihoda otrok in verjamemo, da jim bo v vrtčevskih prostorih lepo. Naš cilj je, da to veselje traja.

Ministrstvo (MIZŠ) nas je obvestilo, da se oprostitev plačila vrtca za starše, ki se za prihod otrok še ne boste odločili, pripravlja oprostitev plačila v PKP8, predvidevamo za čas razglašene epidemije.

 

Prosimo vas, da prijavite otroke in njihovo prisotnost do nedelje, 24. 1. 2021 do 20. ure, strokovnemu delavcu vašega oddelka. Od vaše prijave je namreč odvisna vsa organizacija dela in naročilo prehrane.

 

V naprej se vam zahvaljujemo za vaše sodelovanje, skrbnost, podporo in pomoč.

Helena Ule, ravnateljica, v imenu celotnega kolektiva Vrtca Bled

 

 

 

 

Helena Ule, ravnateljica

Oglejte si tudi