Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Koronavirus: Sporočilo Petrola

Iz Petrola so poslali sporočilo:

»V Petrolu d. d. skrbno spremljamo razmere glede koronavirusa, kot tudi ukrepe sprejete s strani države. V zvezi s tem vas obveščamo, da Petrol d. d. nemoteno izvaja vse pogodbene obveznosti. Spremenjen je le način dela, saj je Uprava Petrol d. d. sprejela sklep o delu od doma, z namenom preprečevanja širjenja okužb. Zaradi omenjenega se sestanki z zunanjimi partnerji do nadaljnjega, oz. do preklica sklepa na izvajajo.

Ne glede na sprejete sklepe smo predani temu, da so naše aktivnosti opravljene gladko in neprekinjeno. Za potrebe komunikacije smo dosegljivi na znanih kontaktnih naslovih (telefon, e-mail). V primeru, da bi prišlo do spremembe načina uporabe vašega objekta (npr. opustitev dejavnosti, povečan obseg zaradi zasedenosti objekta s strani Civilne zaščite, ...), vas vljudno prosimo, da spremembe javite pisno po mailu energetskemu upravljalcu (Aljaž Markič 030/233-834, aljaz.markic@petrol.si). Pripravljene so tudi naše servisne ekipe, v kolikor bi prišlo do potrebe po ukrepanju na objektu, da zagotovijo nemoteno delovanje sistemov ogrevanja. Dosegljive so na že znani dežurni številki 051/303 245 in elektronski pošti servis.eltec@petrol.si

Družba Petrol ima z Občino Bled sklenjene pogodbe o energetskem upravljanju Osnovne šole Bled, podružničnih šol Ribno in Bohinjska Bela in Vrtca Bled ter kogeneracije v Ledeni dvorani. 

Oglejte si tudi