Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Kamp Bled in Glamping Garden Village Bled najboljša v svojih kategorijah

Spletni portal Avtokampi.si je razglasil najboljše avtokampe v Sloveniji po izboru gostov. Kot so zapisali na portalu, se »slovenski kampi lahko pohvalijo z zelo dobro sezono, saj so predvsem zaradi uvedbe turističnih bonov imeli precej več domačih gostov. Do konca septembra je bilo v kampih ustvarjeno 1,38 milijona nočitev. To je za sicer 28 % manj kot lani, vendar pa smo domači gostje do konca septembra s 841.000 nočitvami presegli lanske rezultate za neverjetnih 61,70 %. Ob tem je potrebno povedati, da je veliko Slovencev kampiralo tudi na Hrvaškem, kjer smo ustvarili 2 milijona nočitev, kar pa je 30 % manj kot v predhodnem letu«. 

Prvo mesto v sezoni 2020 gre v kamp Bled, ki je goste navdušil z urejenostjo, modernimi sanitarijami in lego v neposredni bližini Blejskega jezera.

Skupna razvrstitev najboljših petih večjih kampov:

1. Kamp Bled

2. River Camping Bled

3. Kamp Šobec

4. Kamp Menina

5. Kamp Danica

Portal je podelil tudi nagrade v kategoriji »glamping«. 

Največ glasov obiskovalcev je prejel Glamping Garden Village Bled, ki navdušuje z odlično ponudbo lesenih hišic na drevesu in glamping šotorov za družine in pare. Celotno ponudbo razvajanja dopolnjujejo v restavraciji, kjer pripravljajo sezonsko obarvane menije.

Oglejte si tudi