Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Dobrodelna akcija Bled Rose hotela

V času, ko je svet stal, se je Bled Rose hotel predstavil s svojim novim brandom Bled Rose Charity in ustvaril uspešno dobrodelno zgodbo. 

V sodelovanju z Zavetiščem Ljubljana in 14 slovenskimi vplivneži je ekipa Bled Rose hotela pomagala zapuščenim živalim iskati novi stalni dom. 

 

Zavetišče Ljubljana v svojih prenovljenih prostorih nudi začasni dom živalim različnih karakterjev, različnih let in vsaka s svojo zgodbo. 

Nekatere živali bivajo v Zavetišču Ljubljana tudi več let, kjer jim nudijo popolno oskrbo – prehrana, topla soba, nega in zdravstvena oskrba.

Dobrosrčnih 14 – znani slovenski obrazi so se z navdušenjem odzvali k sodelovanju. Challe Salle, Tim Kores Kori, Tanja Ribič, Boštjan Romih, Rebeka Dremelj, David Amaro, Ines Erbus, Nika Krmec, Gaja Prestor, Doroteja Premužič, Nina Kolar, Rok Gracer, Kaja Solo, Franko Bajc, Vesna Ponorac.

 

Fotografinja Tija Ažman je prispevala s svojo strokovnostjo in talentom za fotografijo ter  z izbranimi živalmi s strani zavetišča in z njihovimi botri posnela kakovostne fotografije. S foto gradivom in preko lastnih socialnih omrežij ter drugih komunikacijskih kanalov pomagajo živalski botri – dobrosrčnih 14 iskati ustreznega lastnika in primernega doma za zapuščeno žival. Cilj projekta je najti ustrezen dom prav vsem živalim, kjer se bodo tudi postarale in ostale z novim lastnikom za vedno. 

 

Besede vodje zavetišča gospoda dr.med.vet. Marka Omana so: »Najboljše zavetišče je prazno zavetišče« in že med samo pripravo projekta je bil projekt Bled Rose Charity na pravi poti. V fazi fotografiranja in najave projekta se je število mačk v zavetišču prepolovilo, oddan pa je bil tudi eden od kužkov – nemški ovčar Lar. Novim lastnikom in njihovim izbrancem nudi Bled Rose hotel brezplačno nočitev v novih dizajnerskih sobah ter razvajanje v modernem novem wellnessu. Vsakoletno pa Bled Rose hotel priredi na svoji plaži dobrodelni piknik, kjer se bodo vsi vključeni v projekt ponovno srečali in družili.

 

V dobrodelnem projektu so s prostovoljnimi prispevki sodelovala tudi partnerska podjetja Bled Rose hotela. Podjetje Futura d.o.o. je dobrodelno podarilo oblikovanje celoletnega koledarja, v katerem so s slikovnim gradivom in besedami njihovih botrov predstavljene živali, ki so potrebovale novi dom. Sredstva pridobljena iz prodaje koledarjev bo Bled Rose namenil Zavetišču Ljubljana za nakup materiala za zdravstveno oskrbo njihovih živali. 

 

Bled Rose Charity projekti bodo kontinuirani in v vse večjem obsegu. Sodelovanje z Zavetiščem Ljubljana ostaja dolgoročno in tesno, so sporočili iz Bled Rose hotela. 

Oglejte si tudi