Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
0°C
JUTRI
14°C
-2°C
Oceni objavo

Delavnica Bled Local Selection

Turizem Bled deležnike na področju turistične dejavnosti v destinaciji Bled, predvsem pridelovalce in predelovalce prehranskih izdelkov, rokodelce in industrijske oblikovalce, gostince, organizatorje prireditev, društva in ponudnike doživetij, vljudno vabi na delavnico, ki bo v torek, 11. junija 2019, od 11. do 13. ure v Hotelu Astoria Bled.

 

Namen delavnice je predstaviti nadaljnje aktivnosti Turizma Bled na področjih mreženja in zagotavljanja odlične kakovosti pridelkov, izdelkov, storitev in butičnih doživetij ter skupaj z Vami zastaviti korake udejanjanja prepoznavnosti kakovostne ponudbe Bleda na območju Julijskih Alp, Slovenije in na širšem turističnem trgu.

Dnevni red delavnice:

  • Uvodni pozdrav in izhodišča zagotavljanja kakovostne ponudbe na Bledu – Tomaž Rogelj
  • Predstavitev primerov kolektivnih blagovnih znamk (KBZ) v Sloveniji in kakšne so usmeritve na nivoju regije Julijske Alpe – dr. Tanja Lešnik Štuhec
  • Predstavitev KBZ Bohinjsko – dr. Jana Vilman Proje
  • Izhodišča za mreženje ponudbe certificirane s KBZ Bled Selection in Taste Bled – dr. Tanja Lešnik Štuhec in Maja Pančur
  • Predstavitev obstoječega in potencialnega označevanja ponudbe – Andrej Pompe in dr. Jana Vilman Proje
  • Zaključek in nadaljnje aktivnosti – Tomaž Rogelj in dr. Tanja Lešnik Štuhec

Prosimo za potrditev udeležbe do ponedeljka, 10. junija 2019 na e-naslov: maja.pancur@visitbled.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 045 780 507 (Maja Pančur, Turizem Bled).

Vljudno vabljeni k soustvarjanju blejskih kolektivnih blagovnih znamk.

Oglejte si tudi