Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Brezplačno testiranje članov in njihovih zaposlenih z antigenskimi hitrimi testi na OOZ Radovljica

V četrtek, 4. 3. 2021, med 7.00 in 8.00 se boste v večnamenski dvorani OOZ Radovljica brezplačno lahko testirali vsi tisti člani zbornice in njihovi zaposleni, ki ste po Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji dolžni enkrat tedensko izvajati testiranje na virus SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi.

Prijave zbiramo do vključno srede, 3. 3. 2021, do 12. ure. Pri prijavi na telefonsko številko 04 53 20 280 sporočite ime in priimek testiranega, datum rojstva, številko zdravstvene kartice (9-mestna) in GSM številko.



Pisno potrdilo o rezultatu testiranja boste prejeli takoj, SMS sporočilo v SLO in ANG jeziku pa v cca. 24-ih urah od testiranja. 


Termina se je zaradi
preprečevanja zbiranja posameznikov nujno potrebno držati. Obvezna je uporaba zaščitne maske in upoštevanje varnostne razdalje najmanj 2 metra.


Testiranje bo izvajala Zasebna ambulanta Košir iz Škofje Loke, kateri je bil s strani Ministrstva za zdravje RS izdan Sklep za izvajanje mikrobioloških preiskav na virus SARS-CoV-2 neposredno pri pacientih, pri katerih obstaja sum na okužbo s SARS-CoV-2. V primeru zadostnega števila prijav (najmanj 20) bomo testiranje izvajali tedensko.



V kolikor se tudi kdo drug od članov, ki po Odloku o začasni prepovedi ponujanja blaga in storitev potrošnikom v RS ni zavezan k tedenskemu testiranju, želi testirati, se šteje kot samoplačnik, ker ni upravičen do brezplačnega antigenskega testiranja. Strošek testiranja skupaj z izdajo potrdila v tem primeru znaša 15,00 EUR.

Oglejte si tudi