Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

BLED HIRTER PRVAK 3.SNL CENTER!

Blejski nogometaši so letos res hit na vseh področjih. Po odmevni zmagi naših najmlajših na turnirju v Brixnu, so člani pred dnevi postavili piko na i in postali zmagovalci v 3.SNL CENTER.

V 26 tekmah so kar 19 krat zmagali, trikrat igrali neodločeno in štirikrat izgubili. Osvojili so 60 točk in tako zasluženo osvojili prvo mesto, kar je največji uspeh v zgodovini NK Bled. Zanimivo, da ravno letos klub praznuje svoj »80. rojstni dan«.

Pod vodstvom športnega direktorja Mihaela Zrimca, sta trenerja Aleš Dolinar in Grujo Ristič sestavila odlično ekipo. Najmočnejša člena sta bila kapetan Boštjan Gaberšček v obrambi in Ladislav Stanko v napadu (drugi strelec lige). Če k temu dodamo še podatek, da je ekipa zmagala tudi v tekmovanju za FAIR-PLAY, lahko ugotovimo, da je NK Bled na pravi poti.

V kvalifikacijah za vstop v 2.SNL nam žal ni uspelo, za las je bila boljša ekipa LUŠT BELTINCI. Rekorden obisk v ŠP na Bledu je lep signal vsem v NK Bled, ki ga vodi predsednik Damjan Mulej, da poizkusimo ponovno v prihodnji sezoni.

Prekrasno urejeno igrišče, kjer dela vodita Stane Vončina  in Rok Potočnik, več kot sto otrok v klubu, novoustanovljena ženska ekipa, kvalitetna in zelo homogena trenerska ekipa…. To je osebna izkaznica NK Bled.

Hvala vsem zvestim navijačem, sponzorjem in Občini Bled za vsestransko podporo.

 

 

Miran Vovk, NK Bled

Oglejte si tudi