Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
5°C
-6°C
NED.
9°C
-8°C
Transcendentalni svet
Deli
Storitev

Transcendentalni svet

Transcendentalni svet
Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Telefonske informacije in naročil od 7.00-9-00. Terapije po dogovoru.

Predstavitev


TRANSFORMNA OSEBNOSTNA TERAPIJA
ni čarobna palčka!,
je pa edinstvena in revolucionarna učno - terapevtska metoda, ki vas  preko psihofizične transformacije vodi v osebnostno rast. To pa ima za  posledico ne samo psihofizično ravnovesje in odpiranje vaših neslutenih sposobnosti, temveč vodi tudi do ozdravitve konkretnih, s strani medicine  diagnosticiranih bolezni. 
Ta metoda v resnici ni nič drugega, kot Logika v službi človeka in njegovega zdravja.
Več o terapiji lahko najdete v 
brezplačni e-knjigici

To, kar vam ponujam je TERAPIJA, vendar nima nikakršne podobnosti s terapijam, ki jih poznate;

Je DUHOVNA IN OSEBNOSTNA RAST, ni pa podbona izkušnjam, ki jih poznate.

Je OZAVEŠČANJE, vendar ni podobno temu, kar se danes imenuje za »ozaveščanje«. 

To je SPREMEMBA MISELNOSTI, vendar gre v diametralno nasprotno smer od te, ki jo poznate. 

 To je metoda Logike—logičnega premišljevanja in sklepanja v kontaktu z našimi notranjimi bitji—tistimi potlačenimi, ki ste jih proglasili za hudobce (grehe) in tistimi višjimi in pametnejšimi deli, ki ste jih odrezali, ker niste jih hoteli slišati ko so vas opozarjali da ne delate prav takrat ko niste delali prav.

Če ozaveščamo natančno po principih Transformne osebnostne terapije, lahko ozdravimo tudi konkretne telesne bolezni. Izginjajo vam težave in postajate kos problemom, ki jih prej niste uspeli rešiti. Spreminjajo se tudi ljudje v vašem okolju. Vaš otrok čez noč postane brihten, od porednih in neobvladljivih otrok pa nastanejo KONSTRUKTIVE OSEBNOSTI! 

 Zveni neverjetno! Vem! Vendar resničnost mojih trditvi lahko ugotovite samo tako, da vse to preizkusite. Imate veliko netveganih in zelo poceni priložnosti na razpolagi. 

Na mojih spletnih straneh je veliko teksta razlage, veliko napisanega na blogu , v založbi pa nekaj knjig (večinoma brezplačnih). Najbolj aktuelna je trenutno »Logika, kot terapevtska metoda«.

(Imate pa tudi moje opravičilo in obrazložitev, zaradi moje nepravilne Slovenščine Jin tudi zaradi uporabe ostrih in religioznih izrazov)

 Ker pa je ta proces ozaveščanja (imenovan »Transformna osebnostna terapija«) PRAKSA, zato jo ne morete dobro obvladati zgolj z branjem knjig. Lahko pa jo spoznate v praksi.

Zato so delavnice.

Prva bo že sedaj, 20. Novembra (torek) v hotelu Astoria na Bledu. Začetek bo ob 17 uri. Za 3 ure intenzivne diskusije plačate samo simboličnih 10€po osebi.

Če boste obvladali samo pravilno tehniko “Barantanja z bogom”, ki je tema te prve delavnice,  tudi če se ničesar drugega nikoli več ne naučite, ali ne sprovedete celotnega procesa ozaveščanja po Transformni osebnostni terapiji, STE SI ŽE REŠILI ŽIVLJENJE.

Prijavite se na delavnico.

 

Transcendentalni svet dr. Kornelija Pope Toth Transformna osebnostna terapija je učno-terapevtska metoda Logika kot terapevtska metoda - brezplačna e-knjiga S polnimi jadri v Transcendentalni svet

Zadnje vsebine