Mojaobčina.si

TaleUp - Ustvarjamo zgodbe

TALE UP aplikacija ustvarja zgodbe za vas, obiskovalce Slovenije, odkriva objekte okoli vas in vam s pomočjo obogatene resničnosti ponuja naučinkovitejšo izkušnjo okolice. Na določenih lokacijah, prikazane na zemljevidu aplikacije, se vam prikaže 3D virtualni objekt v pravi velikosti, s čimer omogoča, da se obiskovalec sprehodi okoli ali znotraj posameznega objekta. Predstavlja novost na turističnem trgu, obiskovalcem ponuja povsem drugačno izkušnjo, ki je bolj poglobljena in interaktivna. Aplikacija omogoča tudi, da fotografirate ter s tem ohranite spomin na obisk. Trenuntno je na voljo za naprave z Androidnim operacijskim sistemom preko Google Play trgovine in Huawei AppGallery.

 

Poleg tega, aplikacija bogati posamezne produkte naših partnerjev, kot na primer vizitko agencije Dragon Lines in izdelke čokoladnice Cukrček v Ljubljani, ki jih lahko najdemo po oznako AR+. Poleg same poglobljene izkušnje, aplikacija ponuja popust pri nakupu v izbranih trgovinah.

 

Več o sami aplikaciji, njenem delovanju, video predstavitvi in več najdete na spletni strani https://www.travel-slovenia.si/slo/taleup-ustvarjamo-zgodbe. Sledite nam lahko na Facebooku https://www.facebook.com/TaleUp ali preko Instagrama https://www.instagram.com/tale.up.

 

Naložite si aplikacijo na vašo mobilno napravo

  1. Google Play trgovina: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.storytelling.taleup
  2. Huawei AppGallery: https://appgallery7.huawei.com/#/app/C101896707

 

V kolikor bi imeli vprašanja, predloge, ideje ali bi želeli sodelovati v aplikaciji TaleUp nad kontaktirajte na spletni naslov taleupapp@gmail.com.

Obdobje: 01. 01. - 31. 12.
Trajanje: 44 h
Primerno za: Vse
Cena: od 94€

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi