Mojaobčina.si
3545

MEDNARODNA KUHINJA V BAŠLJU

Že četrto leto zapored organiziramo Mednarodno kuhinjo. En teden je minil od uspešnega dogodka Enotnost v raznolikosti v Bašlju! Bilo nas je manj kot ponavadi zaradi virusa, ki nam žal ne dopušča organizirati dogodkov v večjem številu.  Lepo smo se imeli, sonček je sijal. Če ste bili z nami, upam, da ste uživali, če ne, pa upam, da se nam pridružite na naslednjem dogodku. Lačna usta smo nahranili z pestrimi jedmi in na koncu še s fantastičnimi sladicami ki so jih pripravljali Bašljani in okoliške gospodinje.

Želeli smo prikazati pestrost Bašljanskega prebivalstva in izkoristiti priložnost, da se med seboj še bolje spoznamo, da se bomo na cesti še topleje pozdravili, ko se srečamo.
Lepo se zahvaljujem Turističnemu društvu Bašelj, najlepša hvala tudi delovnim kuharicam in kuharjem, ki so nam pričarali slastne okuse od blizu in daleč! Predvsem gre največja zahvala Alksandri Zibelnik Badii, ki je skupaj spravila kuharje, peke, prebivalce kateri so se prvič družili z nami, da smo se končno spoznali. Lepo da ste sodelovali. 
Obljube so prišle, da bo drugo leto še več kuharjev in s tem posledično pričakujemo še več udeležbe.

Obdobje: 01. 01. - 31. 12.
Trajanje: 12 min
Primerno za: Vse
Cena: od 21€

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi