Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
11°C
-4°C
JUTRI
15°C
-8°C

TRIKI VSAKDANJEGA LIČENJA

4842
Organizator: Medgeneracijski center Bled
Deli

Vabim vas, da se udeležite brezplačne delavnice "Triki vsakdanjega oblačenja".Delavnico bo vodila Barbara Merlak, ki se z modo ukvarja že več kot petnajst let, tako na področju svetovanja in ličenja, kot izobraževanja. Ko je kot soproga veleposlalnika živela v Madridu je bila izvoljena za podpredsednico Damas Diplomaticas del Reino de Espana. Po vrnitvi v Slovenijo je odprla svoj Stilistični atelje Barbara in se poizkusila v vlogi predavateljice na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled.
Vsak dan je obleka sestavni del naše zunanje podobe. Ko gremo v službo, na obisk k prijateljem, v trgovino ali na večerno prireditev. Pa so res vse zunanje podobe in oblačila primerna za vse priložnosti?

Na področju kulture oblačenja poznamo več ravni oblačenja glede na raven dogodka, ki se ga udeležujemo. Na delavnici bomo spoznale ravni vsakdanjega in sproščenega oblačenja in preverile katera oblačila, modni dodatki so skladni in primerni za naša vsakodnevna opravila. Kdaj in kako nosimo kavbojke in pajkice? Kako kombiniramo športne kose oblačil in ustvarjamo privlačne kombinacije in zakaj ni prav, ko govorimo o športno - elegantni ravni oblačenja?

Na delavnici bomo neposredno preverile ustreznost vaše dnevne zunanje podobe in jo nadgradile, naredile bolj zanimivo in všečno na oko. Z željo, da se boste ve počutile prijetno, udobno in lepo.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!