Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
16°C
-7°C
PON.
16°C
-5°C

Subvencionirani tečaji tujih jezikov

6911
Organizator: Medgeneracijski center Bled
Vstopnina: 70


Medgeneracijski center Bled nadaljuje s tečaji tujih jezikov po subvencioniranih cenah. Tečaji se bodo začeli meseca oktobra.
Prijave na hana.premrl@guest.arnes.si ali 040284550

ZAČETNA ITALIJANŠČINA A1, Lea Novak Kolman, 24ur, 70 EUR (ponedeljki 16.15-17.45)
Na prvi stopnji splošnega tečaja italijanskega jezika se boste naučili osnov italijanske slovnice (samostalnik, pridevnik, členi). Poleg tega se boste naučili sedanjik ter osnove preteklika. Znali se boste predstaviti, povedati osnovne podatke o sebi, opisati sebe oz. druge osebe, spoznali pa bomo tudi dele telesa.

NADALJEVALNA ITALIJANŠČINA 2, A1/2, Lea Novak Kolman, 24ur, 70 EUR (ponedeljki 18-19.30, 19.45-21.15)
Na drugi stopnji tečaja italijanskega jezika se poleg utrjevanja temeljev italijanske slovnice dobro posvetimo in utrjujemo preteklik (passato prossimo), spoznamo predloge ter prihodnjik. Spoznavamo različne teme kot so hrana, pitje kave, bivalne navade Italijanov. Ustavimo se tudi pri italijanski glasbi in filmu. Vedno so prisotni vsaj kratki klepeti na različne teme, ki jih pogosto načnejo kar tečajniki sami.

ŠPANŠČINA 1, Loretto Fernandez Rodriguez, 24ur, 70 EUR. Namenjen je popolnim začetnikom in tudi tistim, ki ste se že srečali z jezikom. Naučili se boste osnovnega sporazumevanja na železniški postaji, v trgovinah in restavracijah.

ŠPANŠČINA 2, Loretto Fernandez Rodriguez, 24ur, 70 EUR. Na nadaljevalnem tečaju bomo znanje še poglobili in razširili z uvajanjem zahtevnejšega besedišča in slovničnih struktur, stalnih besednih zvez in posebnosti jezika. Posvetili se bomo predvsem praktičnim situacijam na potovanjih.

ŠPANŠČINA KONVERZACIJA, Loretto Fernandez Rodriguez, 12ur, 35 EUR (ponedeljki 18-19.30).
Namen tečaja je utrjevanje znanja jezika preko konverzacije. Tečajniki si bodo sami izbirali teme in razvijali debate. Vsak bo imel možnost sodelovati in povedati svoje mnenje ter izkušnje. Govorili bomo o potovanjih, kuhanju, različnih doživetjih, kulturah in podobno.

NEMŠČINA 1, Tina Papler, 24ur, 70 EUR (četrtki 17:00-18:30).
Na začetnemu tečaju boste osvojili osnove nemškega jezika. Naučili se boste predstaviti sebe in druge, kako naročiti hrano in pijačo, kako vprašati za pot in še mnogo več!

NEMŠČINA 2, Tina Papler, 24ur, 70 EUR (četrtki 18:45-20:15). 
Namenjen je tistim, ki so se z nemščino že srečali in želijo svoje znanje obnoviti in nadgraditi. Po kratki obnovitvi osnov bomo prešli na bolj zahtevne teme ter se naučili pisati razne besedilne vrste. 

ZAČETNI TEČAJ RUŠČINE A1, Anžela Gregorc, 24ur, 70 EUR (torek 17.00-18.30).
Program boste pričeli s pisanjem in branjem ruske abecede. Obravnavali boste naslednje teme: spoznajte se, predstavitev sebe in drugih, vsakdanje življenje (obisk restavracije, trgovine, mesta). Naučili se boste imena dni, mesecev, letnih časov, številk. Spoznali se boste z rusko kulturo, tradicijo in kuhinjo. S pomočjo dialogov in iger vlog boste usvajali novo besedišče. Pri slovnici se boste srečali s časi, z vprašalnicami, sklanjanjem samostalnika ter spreganjem glagolov.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!