Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
2°C
-4°C
PON.
2°C
-4°C

Projekt rožnate pletenine z Europo Donno

4030


Ljudska univerza Radovljica in Medgeneracijski center Bled sta se priključila akciji ˝Rožnate pletenine˝, ki jo organizira Europa Donna.

Oni že tretje leto v oktobru, mesecu osveščanja o raku dojk, z rožnatimi pleteninami za en mesec ovijejo drevesa v Parku Zvezda v Ljubljani in številnih drugih mestih po Sloveniji in mimoidoče opozarjajo na pomen osveščanja o raku dojk.

Na Bledu in v Radovljici si želimo obleči nekaj dreves.

Kako lahko vi pomagate?

S pletenjem kvačkanjem  manjših pletenin, ki jih bomo sestavili in skupaj sešili v mozaično odejico, ali  s pletenjem šalov. Tudi najmanjšega vašega prispevka pletenine bomo veseli in jo vključili v skupno drevesno odejo, mere 10x10 ali 20x20. Ideje željene!

Volno vam priskrbimo mi, če imate kakšen odvečni klobčič rožnate volne jo lahko tudi prinesete na LUR ali v Medgeneracijski center na Bled.

Pomembno je sodelovati, tako, da se ne obremenjujte če ne znate preveč dobro »štrikati« ali kvačkati. Prav vsi! Od izkušenih rokodelk, ki pletete in kvačkate, kot tudi tisti, ki bi se radi naučili te ˝ročne meditacije˝.

Na Bledu se bomo srečali vsako sredo ob 9:00. Lahko pa tudi doma na štrikate in prinesete.

Prosim vas, da na javite na mail  hana.premrl@guest.arnes.si ali na telefon 040 284 550, če se boste projektu pridružili.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij