Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
7°C
-4°C
ČE.
1°C
0°C

Predstava Fantom iz opere

4190

Vabljeni na predstavo Fantom iz opere v klavirski izvedbi, ki bo v nedeljo, 21. maja 2017, ob 19. uri  v Baročni dvorani v Radovljici.

Glasbo iz znanega angleškega muzikala, skladatelja A. L. Webbra, in nekoliko manj znano literarno delo francoskega pisatelja G. Lerouxa, FANTOM IZ OPERE smo v Kulturnem društvu DO RE MI povezali v novo, edinstveno umetniško in čustveno-duhovno doživetje.

Skladbe na dveh klavirjih izvajajo učenci z motnjo avtističnega spektra, gledališki del pa o interpretira igralec.

Člani skupine Čudoviti um, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva DO RE MI s predstavo že več kot leto dni nastopajo po Sloveniji, kot tudi v tujini. Za njimi je že preko dvajset ponovitev, predzadnjo nedeljo pa se predstava ponovno vrača v Radovljico. 

Kulturno društvo DO RE MI, skupina Čudoviti um, njen član Nal Frankovič in mentorica Nuša Piber so, vsak v svoji skupini, prejeli nominacijo za INAP AWARDS (International Naturally Autistic People AWARDS), podelitev katerih bo oktobra v Vancouvru, Kanadi.

V kolikor si predstave še niste ogledali, vam ogled priporočamo. Vljudno vabljeni tudi vsi, ki bi si predstavo radi ponovno ogledali.
Vstop prost!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!