Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
30°C
15°C
JUTRI
33°C
17°C

Praznični bazar CUDV Radovljica letos dvakrat: 1. decembra v Radovljici in 3. decembra na Jesenicah

4245

Center za usposabljanje, delo in varstvo Radovljica v prazničnem času pripravlja in vabi na

tradicionalni praznični bazar, ki bo letos prvič na dveh lokacijah. Prvi dogodek z naslovom Jasna stvar bo v petek, 1. decembra 2017, bo ob 19. uri v Radovljici, prvič tudi v Linhartovi dvorani. V nedeljo, 3. decembra 2017, prav tako ob 19. uri, pa se bodo prvič predstavili na Jesenicah v Gledališču Toneta Čufarja. Ta dogodek so poimenovali Biseri posebne sorte Jasna stvar. Na obeh prazničnih bazarjih bodo poleg kulturnega programa na ogled in pokušino tudi unikatna darila blagovne znamke Biseri. 

 

Rdeča nit obeh večerov sta gledališka predstava Jasna stvar in sejem izdelkov s skupnim imenom Biseri, ki jih izdelujejo varovanci CUDV Radovljica. S predstavo Jasna stvar gledališka skupina Biser iz CUDV Radovljica obeležuje 10 let samostojnega kulturno-umetniškega nastopanja, letos prvič v sodelovanju z Gledališčem Toneta Čufarja z Jesenic in z režiserko predstave Niko Brgant. S tem so zgradili nov most povezovanja, tokrat na področju gledališke umetnosti.

 

V CUDV Radovljica se že vrsto let povezujejo in odlično sodelujejo s podjetji in organizacijami, ki izobražujejo in zaposlujejo njihove varovance. Trudijo se, da bi ljudje z motnjami v duševnem in telesnem razvoju dobili svojo priložnost tudi v običajnih delovnih, sedaj tudi kulturnih okoljih.

 

Karte so na voljo na info@cudv-ml.si ali na blagajni dvorane eno uro pred predstavo.

 

Vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi