Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
24°C
7°C
JUTRI
24°C
10°C

ODPOVEDANO: Julian Alps Trail Run

Julian Alps Trail Run je eden največjih dogodkov v Sloveniji na področju trail teka. Premierno izvedbo je doživel leta 2019, ko se je dogodka udeležilo več kot 1000 tekačev, ki so lahko izbrali med štirimi različnimi razdaljami – 10, 15, 30 in 60 kilometrov, najbolj priljubljena pa je bila 15-kilometrska razdalja.

Za leto 2020 se je razširila ekipa, hkrati pa je poskrbljeno tudi za spremembo oziroma nadgradnjo razdalj. Tako je organizator poskrbel za popolnoma drugačno 60-kilometrsko traso in hkrati dodal še 100 in 170 km.

  • Funny Trail – 10 km
  • Speed Trail – 15 km
  • Sky Race – 30 km
  • Sky Trail – 65 km
  • Ultra Sky Trail – 100 km
  • Ultra Trail JA – 170 km

Za tekače so pripravili širok nabor razdalj, želijo pa, da tek predstavlja izziv, ki bo udeležencem ob prečkanju ciljne črte na obraz narisal velik nasmeh. Izkušeni tekači se bodo tako lahko podali na popolnoma prenovljene oziroma nove razdalje, ki jim bodo včasih dih vzele zaradi zahtevnosti terena, spet drugič pa zaradi čudovitih razgledov.

Vsi tisti, ki se s trail tekom še spoznavajo, pa bodo lahko še vedno uživali v dih jemajočih razgledih, hkrati pa so jim na voljo krajše razdalje z manj zahtevnim terenom.

Če povzamemo, dogodek Julian Alps Trail Run ponuja čudovite razglede in neverjetno pokrajino, ki vključuje nekatere izmed največjih slovenskih biserov. Trase bodo dobro označene, ves čas bodo za pomoč na voljo izjemno prijazni prostovoljci, poskrbljeno pa bo tudi za odlično energijo, ki bo tekače spremljala od začetka in vse do prečkanja ciljne črte.

FB: Julian Alps Trail Run
IG: @julianalpstrailrun

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi