Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
7°C
-1°C
JUTRI
2°C
2°C

Kaj je primerno oblačilo za službo?

4605
Organizator: Medgeneracijski center Bled

Vabljeni!
V torek 7.3. ob 17:00 v sejno sobo leden dvorane na delavnico: Kaj je primerno oblačilo za službo?
Na delavnici bomo spoznale ravni poslovnega oblačenja in preverile katera oblačila, modni dodatki so skladni in primerni za naša vsakodnevna službena in poslovna udejstvovanja. Zakaj v vsaki službi ne nosimo kavbojk, pajkic in udobnih natikačev? Kako kombiniramo vsakdanje kose oblačil s poslovnimi in ustvarjamo privlačne kombinacije in zakaj ni prav, ko govorimo o športno - elegantni ravni oblačenja? Ste že slišale za raven oblačenja pod imenom “vsakdanji petek”?

Program delavnice:

·         predstavitev ravni poslovnega oblačenja

·         kateri in koliko modnih dodatkov uporabljamo pri kreiranju poslovne podobe

·         kako in katere vsakdanje kose oblačil lahko kombiniramo k poslovnim kombinacijam

·         triki poslovnega oblačenja

·         kaj je to »vsakdanji petek«

·         najpogostejše napake pri poslovnih izgledih

Vsak dan je obleka sestavni del naše zunanje podobe. Ko gremo v službo, na obisk k prijateljem, v trgovino ali na večerno prireditev. Pa so res vse zunanje podobe in oblačila primerna za vse priložnosti? Na področju kulture oblačenja poznamo več ravni oblačenja glede na raven dogodka, ki se ga udeležujemo. Poslovno udejstvovanje zahteva točno določeno poslovno oblačenje in tudi vedenje. Tako je bilo in ostaja tudi naprej.

Na delavnici bomo neposredno preverile ustreznost vaše poslovne zunanje podobe in jo nadgradile, naredile bolj zanimivo in všečno na oko. Z željo, da se boste pri svojem delu ve počutile prijetno, udobno in lepo in se boste kot partnerke lahko enakovredno kosale s svojimi poslovnimi konkurenti. S seboj prinesite kos oblačila, čevlje ali modni dodatek, ki vam je obtičal v omari in ne veste, kako bi ga koristno uporabile.

Delavnico bo vodila Barbara Merlak, univ.dipl.oec., predavateljica predmeta Stilno svetovanje in pravila vedenja na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled.

 

PRIJAVE OBVEZNE!Lep pozdrav,Hana Premrl

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij