Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
11°C
0°C

Vaje za hrbet, gibljivost in boljše počutje

##VIEWS##

MANDU VADBA - joga, vaje za zdravo hrbtenico, koordinacijo in raztezne vaje

PONEDELJEK
od 19:00 do 20:00 MGC Bled
TOREK od 20:00 do 21:00 MGC Bled
SREDA
od 19:00 do 20:15 Velnes Astoria Bled

Mandu joga je v telo usmerjena večplastna vadba, kjer skozi gibanje, dihanje in raztezne vaje spoznavamo svoje telo in se učimo prepoznati napetosti, bolečino, blokade in ostala nelagodja, ki jih s pomočjo dihanja in globokih raztegov postopoma sproščamo. Ne vadimo samo asan, temveč razgibavamo celotno telo s poudarkom na zgornjem ramenskem delu, hrbtenici, trebušnih in medeničnih mišicah, ki z leti počasi izgubljajo na moči in posledično funkciji.
Vaje so zelo raznolike, prikazane in razložene nazorno in na več načinov, kar posamezniku omogoča, da lahko vadi po svojih zmožnostih in trenutnem počutju. Vadba je zasnovana tako, da je primerna za začetnike, kot tiste, ki želite poglobiti določene gibe, izboljšati držo, gibljivost, mišični tonus, splošno počutje, dihanje, ublažiti stres ... Priporočljiva je tudi za športnike in rekreativce, saj izboljša prožnost mišic in posledično pripomore k boljši odzivnosti in vzdržljivosti.

Po končani vadbi sledi meditacija, poglobljeno sproščanje celotnega telesa, kjer imate možnost zaznavati spremembe, ki ste jih skozi vadbo obudili, lahko pa se v mislih poglobite v svoje telo in se predate občutkom popolne umirjenosti in sproščenosti.

Veselim se vašega obiska!

Prijave in več informacij: www.joga-mandu.si mail: info@joga-mandu.si ali 051 338 838

Oglejte si tudi