Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
15°C
5°C
JUTRI
14°C
9°C

Delavnice gibalnega gledališčaDelavnica bo potekala v Kulturnem domu v Zasipu od 19. do 21. avgusta od 18. do 21. ure in je primerna za igralce, plesalce in vse, ki jih zanima gledališki oder.

Izražanje s celim telesom, interakcija s soigralci na odru, povedati zgodbo z gibom, akcija in reakcija, različne gibalne možnosti, kje se gib začne in kaj je vzvod, da se začne. Vse to bomo spoznali na delavnici fizičnega gledališča. Skozi gibalne vaje bomo spoznali osnove telesne mimike, izolacija posameznega dela telesa, kje imam težo, na katerem delu telesa je pozornost, kako lahko uporabljam svoje telo v namen, da nekaj sporočimo.

Spoznali se bomo tudi z vajami za glas in odkrili, kako se povezuje in dopolnjuje z gibom. Izvajalka delavnice je Petra Horvat.

Petra je ravno zaključila dvoletno izobraževanje na akademiji za fizični teater Moveo Barcelona. Največ znanja iz fizičnega gledališča si je pridobila na akademiji. Svoje znanje je bogatila tudi z dolgoletnim znanjem iz jazz baleta, hiphopa, sodobnega plesa in swinga. Vse to gibalno znanje uporabi pri kreaciji v gibalnem gledališču, kjer je ples oziroma gib glavno orodje dodano teatralnosti.

Prijave zbiramo do nedelje, 11. avgusta 2019, na e-naslov kudkamot@gmail.com. Cena trodnevne delavnice je 45 €.

Vljudno vabljeni!

KUD Kamot Zasip


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi