Oceni objavo

Dober tek, Slovenija – Zdravo uživaj in več gibaj!

Ob šestem letu od sprejetja Resolucije o nacionalnem programu o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025, bo 26. in 27. maja preko spleta potekala nacionalna konferenca o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje »Dober tek, Slovenija – Zdravo uživaj in več gibaj!«.

Na njej bodo sodelovali predstavniki ministrstev, stroke, nevladnega in zasebnega sektorja – vsi, ki prispevajo k ustvarjanju pogojev za več zdravja ter gospodarski in socialni razvoj države.  
Obeta se pregled izzivov na področju prehrane in telesne dejavnosti, tudi v luči epidemije koronavirusa in njenih posledic na naše življenje. Pripravljajo še pregled primerov dobrih praks, s predlogi za izboljšanje stanja ter pogled v prihodnost na teh področjih.  
Preberite program, prijavite pa se preko spletne prijavnice spletne prijavnice, najkasneje do 21. maja oziroma do zapolnitve mest.

Konferenca je prednostno namenjena strokovnjakom in nevladnim organizacijam s področja prehrane in telesne dejavnosti oz. športa, zdravstvenim delavcem, predstavnikom ministrstev in predstavnikom občin.

vir: ŠZLJ

Oglejte si tudi