Oceni objavo

Naj kvalitetno življenje ne bo le mit, obišči Zdravje Fit

V zadnjih desetletjih se je tempo naših življenj neverjetno pospešil in ves čas imamo občutek, da moramo konstantno rasti, brez premora ali razmisleka oziroma poglabljanja v posamezne zadeve – občutek imamo, da je vsaka malenkost odločilna za to ali bomo doživeli uspeh ali poraz. Primanjkuje nam časa za refleksijo in temeljit razmislek, saj ves čas hitimo in stremimo k nekim ciljem. Takšen način nas neizmerno izčrpava, kar velikokrat privede do stresnih motenj ali drugih zdravstvenih težav. Rek »zdravje je največje bogastvo« ni tako samoumeven, kakor si ga predstavljamo.    

 

Ustavi se. Zadihaj. Poskrbi zase.  

Vsak posameznik mora poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje, saj že samo s tem bistveno pripomore k boljšemu in kakovostnejšemu življenju. V vsakdanjem življenju žal velikokrat pozabimo na skrb za naše zdravje oziroma je šele nekje na koncu po prioritetah, ki si jih zastavljamo. Pomembno je le, da začnemo. Seveda je vedno najtežje začeti, zato smo tu mi, da vam pomagamo. V Zdravje Fit medicinski center Zdravnik d.o.o. vam pomagamo od prvega koraka naprej – od prepoznavanja in diagnosticiranja do reševanja in odprave težav (bodisi zdravstvene bodisi bolj psihološke težave).  

 

Pacientu prisluhnemo in skupaj poiščemo optimalne rešitve 

Skupaj bomo naredili evalvacijo vašega zdravstvenega stanja in, ob široki podpori strokovnjakov s področja medicine, psihologije in družbenih ved, dosegli najboljše možno zdravstveno stanje. 

Pri nas je pacient vedno na prvem mestu, zato si vedno vzamemo potreben čas, mu prisluhnemo, predlagamo ukrepe ter se navsezadnje tudi dogovorimo za zdravljenje, s katerim se posameznik strinja. Ob nestrinjanju s predlaganim, najdemo druge alternativne možnosti zdravljenja in tudi opozorimo na morebitne posledice. Naša želja je, da izberemo tisti način zdravljenja, ki je prijazen pacientu in tudi v prihodnosti prinese največ koristi 

Zdravje Fit medicinski center Zdravnik d.o.o. sestavlja vrhunska ekipa strokovnjakov, ki se redno izpopolnjujejo in izobražujejo na svojem področju. Na podlagi preverjenih pristopov in izsledkov sodobne medicine in preventive poskrbijo za celovito zdravljenje na način, ki pacientu prinaša dolgotrajno korist.  

Nudimo vam celovito zdravljenje, svetovanje ter vodenje pri vašem zdravljenju. Tudi po končanem zdravljenju želimo, da pacienti, na podlagi vseh nasvetov, ohranjajo maksimalno možno zdravje. Iz našega medicinskega centra ne boste odšli le zdravi; zagotavljamo vam, da se boste tudi počutili bolje, kot pred obiskom. Pomagali vam bomo, da boste živeli bolj izpopolnjeno življenje, sebe boste ponovno postavili na prvo mesto in zaživeli življenje.  

 

“Če se ne spremenimo v notranjosti, se bolezen povrne ali pa ustvarimo drugo bolezen.” 

Zdravje Fit medicinski center Zdravnik d.o.o. ni navadna zdravstvena ustanova, kamor pridete pozdraviti prehlad, ampak skupaj z vami iščemo zdravje, moč, uspeh in zadovoljstvo, ki vodi v popolnost življenja. Ponujamo individualni ter skupinski pristop ali mrežno povezovanje. Pri individualnem pristopu ste v ospredju vi, vaše težave, vaši cilji in vaša vizija, medtem ko gre pri skupinskem pristopu za delo v skupinah, kar omogoča hitrejši napredek. Pri mrežnem povezovanju pa se obkrožite s pozitivnimi ljudmi, kar boste postali tudi vi.  

 

Vrhunska ekipa strokovnjakov vam nudi celovite rešitve 

V Zdravje Fit medicinskem centru Zdravnik d.o.o. smo poznani kot ambulanta splošne medicine, ki izvaja celostni pristop k zdravju. 

Naš cilj ni zgolj doseganje dobrega telesnega zdravja, ampak tudi, da se pacient v svojem stanju dobro počuti, kar pomeni, da razume svojo težavo in ve, kaj lahko ob tem sam/a naredi. Pacienti imajo z našim centrom pozitivne izkušnje, saj so naši strokovnjaki odprti za najrazličnejša vprašanja in z veseljem odgovarjajo nanje ter tako s pacienti razvijejo odprt pogovor, ki velikokrat pomaga pri nadaljnji skrbi za zdravje. Zdravje Fit medicinski center Zdravnik d.o.o. vam ponuja celovite storitve na različnih področjih, kot so: 

  • splošna medicina, 
  • preventiva,
  • zdravljenje depresije,
  • odvajanje od kajenja,
  • pomoč najstnikom,
  • hipnoza,
  • budnost in spanje,
  • psihomatika in 
  • psihoterapija. 

Seveda smo vam v pomoč tudi pri zdravstvenih težavah, saj smo specializirani na več področjih in pokrivamo tudi: 

  • preventivo bolezni srca in ožilja, 
  • srčno žilne bolezni
  • zdravljenje bolečine v hrbtenici,
  • zdravljenje prebavil, nasveti o prehrani 

Naša edina skrb pa niso zgolj posamezniki, ampak izvajamo tudi delavnice za podjetja, ki zajemajo: pomoč za delavce in doseganje boljših rezultatov, pomoč pri anksioznosti, mobingu, depresiji, raznih stresnih stanjih in podobno. Delavnice izvajamo po celotni Sloveniji. 

Dosegamo dve stanji: dobro počutje in znanje za zdravje. Uporabne napotke. Izbira ostane vaša. A zdaj veste, kako. Ko želite, to naredite in dosežete najboljše možno stanje. 

Dr. Lado Golouh je zdravnik družinske medicine, ki bolnike obravnava celostno in s svojim izjemno širokim znanjem, vam lahko odgovori na skoraj vsa vprašanja s področja zdravja. V našem medicinskem centru zagovarjamo pristop: čim hitreje je potrebno opredeliti težave in poiskati dobro pot za rešitev. Pacientu prisluhnemo pri njegovih težavah, simptomih in znakih, ki jih opazi in na podlagi tega presodimo resnost zdravstvenih težav in postavimo diagnozo ter pričnemo z ukrepanjem. Glede na naravo bolezni lahko bolezen pozdravimo do ozdravitve ali le deloma (po vreznini, na primer bo ostala brazgotina, četudi še tako majhna, bo opazna celo življenje). So pa tudi stanja, kjer žal ne moremo pričakovati ozdravitve (kronične bolezni, neozdravljive bolezni). To ne pomeni, da dvignemo roke, ampak v vsakem primeru skupaj dosežemo maksimalno možno dobro stanje. 

Spremljamo do vzpostavitve dobrega stanja in vas včlanimo v Zdravje Fit Klub. 

 

Naš temeljni interes: zaščita zdravja 

Za svoje zdravje moramo poskrbeti tudi, ko smo zdravi, mi vam ob tem stojimo ob strani. Vedno smo vam na voljo, da vam prisluhnemo, se temeljito pogovorimo z vami, vam predlagamo, kako lahko poskrbite zase, vas spremljamo in vodimo pri vašem celostnem zdravljenju. Ves čas vas vodimo proti našemu glavnemu cilju – poskrbeti za vaše zdravje, dobro počutje in s tem poskrbeti za kakovost vašega življenja. To stanje vam nato tudi pomagamo ohranjati in pri tem vam svetujemo, kako lahko svoj čas, energijo in sredstva vlagate ekonomično in kot dobro naložbo za svoje zdravje. Delate zdravo do uspeha. 

 

Tudi sami lahko preventivno poskrbimo za naše zdravje 

Cepljenje je enostaven in najučinkovitejši ukrep za zaščito pred nekaterimi nalezljivimi boleznimi. V Zdravje Fit medicinski center Zdravnik d.o.o. se lahko naročite na cepljenje proti gripi ali COVID-19 ter s tem preventivno zaščitite sebe in svoje bližnje, zlati pa osebe, ki sodijo v skupino z večjim tveganjem za težek potek bolezni.  

 

Želite postaviti svoje življenje ponovno na prave tirnice ter svoje življenje popeljati na višji nivo? Stopite v stik z nami ter si zagotovite boljše zdravje, ki vam bo prineslo tudi kakovostnejše življenje in dobro počutje.  

Naš medicinski center se nahaja na treh lokacijah, sedež ima v Ljubljani (Triglavska ulica 6), z veseljem pa smo vam na voljo tudi na telefonski številki +386 (0)40 395 966, 051282250(Ljubljana) ali preko e-maila: ladislav.golouh@siol.net, posvet@zd-videm.si, zdravnik@zd-videm.si 

Vse dodatne informacije pa si lahko preberete tudi na naši spletni strani: http://zdravje.me/www.zd-videm.si. 

Nekaj naredite zase, ko se včlanite v Zdravje Fit klub, dokler nimate drugih težav. 

Izveste, kaj se da zdraviti, kaj je smiselno zdraviti in kako to narediti. Odpiramo pot. 

 

K sodelovanju vabimo sodelavce, kot prostočasna pomoč, dodatna zaposlitev ali redna zaposlitev. S tem pomagate sebi in pomagate našim uporabnikom. 

Pošljite sporočilo na telefonsko številko +386 (0)40 395 966 ali na e-mail: ladislav.golouh@siol.net. 

V ambulanti družinske medicine zaposlimo zdravnika ali zdravnico za redno delo. 

Dobra izbira. 

 

Oglejte si tudi