Oceni objavo

VIDEO: Slovenska turistična organizacija predstavila kampanjo za dopustovanje doma

Slovenska turistična organizacija (STO) je te dni lansirala novo kampanjo, s katero vas, Slovenke in Slovenci, nagovarja, da letos dopustuje doma. Vsi vemo, kakšne posledice je pustila epidemija COVID-19 oziroma koronavirus in kako se jih bo čutilo tudi v turizmu. V ta namen so pri STO pripravili vseslovensko kampanjo, kjer želijo (z videoposnetkom) predstaviti slovenske turistične bisere.

"Ko bomo šli na prve letošnje počitnice, bomo šli z novim občutkom prostosti. Vedeli bomo, kam hočemo. Pripravljeni bomo na novo raziskovanje našega zelenega koščka sveta. Ker ga že zdaj načrtujemo! Vse je že tu. Sonce v planinah. Veter ob morju. Živahnost mesta. Zanimivost podeželja. Skrivnosti podzemlja. Raznolikost narave. Še neznani kotički sveta. Presenetljiva doživetja. Živimo v edini evropski državi z Alpami in Mediteranom, Krasom in Panonsko nižino. Odkrivajmo jo na svoj način. Zeleno, aktivno in zdravo," so ob videu, ki si ga lahko ogledaš spodaj, zapisali na svoji spletni strani. Promocijski video je STO pripravila v sodelovanju s fotografom Cirilom Jazbecem. 

Kot ste že verjetno opazili, na naši Facebook strani MojaObčina.si z vami delimo čim več čudovitih lokacij iz Slovenije in prav je, da tudi sami (z izletom, dopustom, obiskom, itd.) podpremo naše turistične lokacije v tem letu. Lahko smo ponosni, kako lepa je naša Slovenija, in kot so še dodali pri STO "... srečo imamo. Živimo v eni najbolj zelenih držav sveta. Tu imamo toliko možnosti za aktivno in zdravo življenje, kot jih je drugje težko najti! Zdaj je čas, da načrtujemo, kaj hočemo raziskati, doživeti, obiskati!"

Izkoristimo to, da imamo v Sloveniji ogromno kotičkov neokrnjene narave. 

Oglejte si tudi