Logo MojaObčina.si

Aktualno

DANES
°C
°C
JUTRI
°C
°C
0

POVABILO H GLASOVANJU ZA IZBOR NAJBOLJŠIH SLOVENSKIH RESTAVRACIJ "THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS"

Drugi teden glasovanja za izbor najboljših restavracij v Sloveniji - THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020 je za nami in ker je kulinarika pomemben del slovenskega turizma, vas vabimo, da podate svoje mnenje in povabite svoje bralce h glasovanju ter tako prispevate pri večji prepoznavnosti slovenske enogastronomije. K izboru najboljših restavracij po vsej Sloveniji smo k sodelovanju pritegnili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost. 

Do danes smo prejeli 25.000 glasov v vseh štirih regijah skupaj. Največ​ glasov smo prejeli iz Ljubljanske in osrednje Slovenije (45 %), sledijo Termalna Panonija (24 %), Mediteran (16 %) in Alpska regija (15 %). 

 

V ožjem izboru letos sodeluje kar 123 restavracij iz 4 regij, na​ podlagi seznama pa bo z glasovanjem izbranih do 10 najboljših restavracij v vsaki regiji in posamezni kategoriji. Glasovanje za javnost se je začelo od 1.3.2020 na uradni spletni strani izbora www.the-slovenia.com/tsra​ , kjer lahko glasujete za svojo najljubšo restavracijo.​  Seznam uvrščenih restavracij v javni del glasovanja po regijah, si lahko ogledate na spodnjih povezavah: 

Termalna in panonska regija l ​ Alpska regija​ l Mediteran in kras​              l ​ Ljubljana in osrednja Slovenij​                                                                       a  

Če še niste oddali svojega glasu, vas vabimo ponovno, da se nam pridružite h glasovanju najboljših restavracij in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije! 

 

Glasovanje za javnost se je začelo 1.3.2020 in traja vse do 31.3.2020, glasujete lahko na naslednji povezavi www.the-slovenia.com/tsr​ a  Spremljate​ pa nas lahko tudi na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in ​ LinkedIn #tsra ​ in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!​      

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi