Logo MojaObčina.si

Aktualno

Je prihajajoča recesija lahko izjemna naložbena priložnost?

Visokim cenam energije in hrane so praktično vedno v zadnjih 80 letih sledile recesije. Se nam tudi tokrat obeta podoben scenarij? Glede na to, kar se dogaja v svetu, je odgovor zelo verjetno »da«.

Delniški trgi so šli letos dol za 15 do 25%. Visokotehnološke delnice so doživele pravi šok in so padle za 50 do 80%. In Bitcoin je iz vrhov novembra padel za 55%. ZDA so imele v prvem četrtletju namesto napovedane 1% rasti presenetljiv 1,4% padec BDPja. Kitajska in Evropa se praktično ne moreta več izogniti recesiji.
Visoka inflacija, ki je zdaj že od 7% do 9% sili centralne banke k višanju obrestnih mer in to ravno v obdobju, ki je za to z vidika gospodarstva najslabše.

Če vlagate svoj denar ali o tem razmišljate, morate razumeti kaj se dogaja in kaj se bo verjetno zgodilo v naslednjem letu do dveh. Le tako boste lahko naredili pametne naložbene poteze.

Mednarodni bestselling avtor in strokovnjak za investiranje Robert Rolih pravi: »Recesija je v naslednjih 12 mesecih praktično gotovost. Toda zanimivo je, da so recesije vedno bile odlične nakupne priložnosti, saj imamo dolgoročni vlagatelji možnost za nakupe naložb, ko so le-te na velikih popustih. In vlagatelji, ki takrat zberejo pogum in vedo kaj počnejo, lahko s temi odločitvami na dolgi rok pridelajo izjemne donose.«

Kako torej izkoristiti te priložnosti, ki lahko na dolgi rok pridelajo visoko nadpovprečne donose? Kdaj tekom leta 2022 kupovati in kaj kupovati?

Brezplačni spletni seminar
Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, Robert Rolih za vas 17. maja ob 20. uri pripravlja spletni seminar v živo, ki bo za vas brezplačen.
Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

Na tem online dogodku vam bo Robert zaupal:

• Zakaj bo svetovno gospodarstvo skorajda gotovo šlo v recesijo?
• Kaj to pomeni za trge in kakšne padce delniških trgov in kripto trga lahko pričakujemo?
• Ali recesija lahko pomeni tudi izjemno naložbeno priložnost za preudarne vlagatelje?
• Katere naložbene priložnosti bodo tekom naslednjih 12 mesecev najbolj zanimive?
• Kako zadeti pravi trenutek za vložke: kaj bo Robert kupoval, ko bo na trgu maksimalna panika?
• Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to definitivno niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija).

Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje vaš trdo prislužen denar. 

Webinar bo v živo, 17. maja 2022 ob 20. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi. Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi